Genç Adam, Yardım Etmek İstediği Madde Bağımlısı Gencin Saldırısına Uğradı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genç Adam, Yardım Etmek İstediği Madde Bağımlısı Gencin Saldırısına Uğradı

22.11.2018 16:49  Güncelleme: 17:41

Çorum'da genç adam, yaralı olduğunu sanarak yardım etmek istediği madde bağımlısı gencin, falçatalı saldırısına uğradı. Olay sonrası genç adam hastaneye kaldırılırken madde bağımlısı genç ise polis tarafından gözaltına alındı.

Çorum'da İsmail Hakkı T. (18), iddiaya göre, yaralı olduğunu sanarak yardım etmek istediği A.T.'nin (17) falçalatalı saldırısında yaralandı. İsmail Hakkı T. hastanede tedaviye alınırken, madde bağımlısı olduğu öne sürülen A.T. polis tarafından yakalandı.

Genç Adam, Yardım Etmek İstediği Madde Bağımlısı Gencin Saldırısına Uğradı

GENÇ ADAM, YARDIM ETMEK İSTEDİĞİ MADDE BAĞIMLISI GENCİN SALDIRISINA UĞRADI

Gazi Caddesi'nde gezen İsmail Hakkı T., dün öğle saatlerinde iddiaya göre, yerdeki A.T.'nin yaralı olduğunu sandı. Yardım etmek için yaklaştığı sırada A.T., elindeki falçatayı İsmail Hakkı T.'ye savurdu. Boğazından yaralanan İsmail Hakkı T., kanlar içinde kaldı. Olay yerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaçan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen saldırgan ise polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Genç Adam, Yardım Etmek İstediği Madde Bağımlısı Gencin Saldırısına Uğradı

"NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM"

Tedavisinin tamamlanması üzerine taburcu edilen İsmail Hakkı T., "Öğrenciyim, çarşıda gezindiğim sırada üzeri kanlı ve yaralı birini gördüm. 'Geçmiş olsun yardımcı olayım' dedim. Birden elindeki falçatayla saldırdı ve falçata boğazıma isabet etti. Tek amacım yardımcı olmaktı" dedi.

Genç Adam, Yardım Etmek İstediği Madde Bağımlısı Gencin Saldırısına Uğradı

"DOKTORLAR 'BİR SANTİM İLERİ GİTSE ŞAH DAMARINA GELECEKMİŞ' DEDİLER"

Olayda yaralanan İsmail Hakkı T.'nin babası Fazlı T. ise "Bir kişiye yardım etmek istemiş ama falçata ile saldırıya uğramış. Doktorlar 'bir santim daha ileri gitse şah damarına gelecekmiş' dediler. Şükür ki bir şey olmadı. Bunu oğluma neden yaptı anlamış değilim" diye konuştu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Genç Adam, Yardım Etmek İstediği Madde Bağımlısı Gencin Saldırısına Uğradı - Son Dakika


Advertisement