Yeni doğan bebeğin 5 kattan atılmasına ilişkin 3 kişi adliyeye sevk edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Yeni doğan bebeğin 5 kattan atılmasına ilişkin 3 kişi adliyeye sevk edildi

Yeni doğan bebeğin 5 kattan atılmasına ilişkin 3 kişi adliyeye sevk edildi 5 kattan atılan yeni doğan bebek 15 yaşındaki kızın çıktı Antalya'da yeni doğan bebeğin 5 kattan atıldığı olayda gözaltına alınan anne, baba ve kızı adliyeye sevk edildi.

09.11.2022 14:28  Güncelleme: 14:33

Yeni doğan bebeğin 5 kattan atılmasına ilişkin 3 kişi adliyeye sevk edildi

5 kattan atılan yeni doğan bebek 15 yaşındaki kızın çıktı

ANTALYA - Antalya'da yeni doğan bebeğin 5 kattan atıldığı olayda gözaltına alınan anne, baba ve kızı adliyeye sevk edildi. Bebeğin 15 yaşındaki N.S'ye ait olduğu belirlendi.

Olay, Alanya ilçesi Konaklı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre çevredeki vatandaşlar bir apartmanın girişinde yeni doğmuş bebek cesedi buldu. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde bebeğin cinsiyetini kız olduğunu ve yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekipleri bölgede yaptıkları incelemelerde ve güvenlik kamerası görüntülerinde bebeğin apartmanın 5. katından aşağıya atıldığını tespit etti. Jandarma ekipleri 6. dairenin girişinde ve banyo penceresinde kanları görerek dairede yaşayan Gürcistan uyruklu anne İ.S. ve kızı N.S. gözaltına aldı.

5 kattan atılan bebek 15 yaşındaki kızın olduğu belirlendi

Yapılan incelemelerde 5 kattan atılan bebeğin yeni doğum yapan 15 yaşındaki N.S'ye ait olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri baba B.S'yi de gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadelerinde konuşmadıkları öğrenilen baba, anne ve kızları adliyeye sevk edildi.

Yeni doğan bebeğin 5 kattan atılmasına ilişkin 3 kişi adliyeye sevk edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yeni doğan bebeğin 5 kattan atılmasına ilişkin 3 kişi adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement