Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz Edip Hamile Bırakan Şüpheli Aranıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz Edip Hamile Bırakan Şüpheli Aranıyor

Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz Edip Hamile Bırakan Şüpheli Aranıyor

Edirne'de zihinsel engelli A.K.'nin düşük yaptığının belirlenmesi üzerine jandarma kadına tecavüz ettiği iddia edilen şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

24.02.2016 15:57  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Kırcasalih Beldesi'nde zihinsel engelli 34 yaşındaki A.K.'nin hamile olduğu ve düşük yaptığının belirlenmesi üzerine jandarma kadınla zorla cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen 65 yaşındaki M.B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

KARNI ŞİŞİNCE AİLESİ ŞÜPHELENDİ

Olay, ilçeye bağlı Kırcasalih Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre beldede oturan M.B., geçtiğimiz yıl Aralık ayında zihinsel engelli A.K. ile zorla cinsel ilişkiye girdi. Bir süre sonra karnı şişen ve ailesi tarafından Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne götürülen A.K.'nin hamile olduğu anlaşıldı.

Hastanenin kadın doğum servisinde tedavi altına alınan A.K. düşük yaptı. İhbar üzerine inceleme başlatan Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, M.B.'nin, A.K. ile zorla cinsel ilişkiye girerek hamile bıraktığını tespit etti. İstanbul'da olduğu belirlenen M.B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Zihinsel Engelli Kıza Tecavüz Edip Hamile Bırakan Şüpheli Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement