Adana'da kaydedilen bir sokak röportajı sırasında iki gencin, röportaj yapan kişiyi tehdit ettiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu.
Kaydedilen görüntülerde, sokakta yürüyen iki gençten birinin röportaj yapan şahsı "Sen bir daha burada böyle giyinme. Zaten ayağımda kelepçe var, seni delik deşik etmeyeyim burada" sözleriyle tehdit ettiği görülmüştü.
Röportajı yapan kişinin, iki gençle önceden anlaşarak sahte bir sokak sohbeti sahnesi hazırladığı ortaya çıktı. Görüntülerin infial yaratmasının ardından gözaltına alınan şahıs, Adana Adliyesi'nde haftada 2 gün mescid temizleme şartıyla serbest bırakıldı.
Son Dakika › Adana › Tehdit şovu kurgu çıktı, ceza mescitte temizlik oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?