En Hızlı Ve Güçlü Hosting Hizmeti LimonHost'ta - Son Dakika
Advertorial Sondakika

En Hızlı Ve Güçlü Hosting Hizmeti LimonHost'ta

En Hızlı Ve Güçlü Hosting Hizmeti LimonHost\'ta

Gerek kişilere, gerek organizasyonlara ait web sitelerinin ve sayfalarının kesintisiz bir şekilde internet üzerinde yayınlanmasını mümkün hale getiren, güçlü yazılımsal ve donanımsal web sunucularının birleşimi ile oluşturulan web sitesi yayınlama hizmeti "Hosting" olarak tanımlanıyor.

27.10.2020 16:20  Güncelleme: 17:15
İlandır

Hazırlanmış olan web sayfaları, kontrol panelleri üzerinden çeşitli dosya transfer yazılımlarının kullanılmasıyla bu son derece gelişmiş web sunucularına yükleniyor, tanımlamaları yapılıyor ve yayına hazır hale getiriliyor. Bu hizmet aynı zamanda barındırma hizmeti olarak da anılıyor. Web sitesi tasarımcıları ve webmasterlar ise web hosting olarak adlandırıyorlar. Hosting hizmeti sayesinde web siteleri dünyanın her yerinden 7/24 ulaşılabilir hale geliyor.

Hosting hizmetleri oldukça yüksek bir teknolojinin kullanılması ile üretilen bir sunucu ve bu sunucuların kullanılabilir olması için belirli bir bilgi ve emek gerektiğinden bu işlemin kişilerin kendileri tarafından ev ortamında gerçekleştirilmesi mümkün olamıyor. Bu nedenle bir web sitesi oluşturulurken yeterli alanın kiralanması ve gerekli denetimlerin sağlanması için bir hosting firmasından hizmet alınması zorunluluk haline geliyor.

LimonHost on yıldan fazla bir süredir müşterilerine en yeni teknolojilerin kullanıldığı kaliteli ve kesintisiz hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. LimonHost'un hosting paketleri aylık 0,79 USD karşılığında başlangıç düzeyinden itibaren hizmet veriyor. Yeni başlayanlar için ideal olan başlangıç paketinin yanı sıra ekonomik paket, kurumsal paket ve extra paket de LimonHost tarafından sağlanan hizmetler kapsamında yer alıyor. Başlangıç paketi dışındaki paketlerde ücretsiz domain hizmeti de veriyor.

En Hızlı Ve Güçlü Hosting Hizmeti LimonHost'ta

LimonHost Web Hosting Paketleri İle Otomatik Kurulum Avantajını Yakalayın

LimonHost bünyesindeki tüm web hosting paketleri, markanın müşterilerinin web sitelerini geliştirmek için otomatik kurulum servisleri ile geliyor. Tüm otomatik kurulum servisleri ücretsiz eklentiler olup son derece hızlı olup kolaylıkla yüklenebiliyor. LimonHost müşterileri WordPress, Magento, Opencart, Joomla, Drupal ve Prestashop gibi en popülere web barındırma uygulamaları arasından seçim yapabiliyorlar.

Web sitesinde kullanılmakta olan web teknolojilerine ve web sitesinin amacına göre en uygun olacak hizmetinin seçilmesi sağlanacak fayda açısından büyük önem taşıyor. Her projenin kendine özgü ihtiyaçları bulunduğundan bu ihtiyacı karşılayacak özelliklere sahip hizmetlerin seçilmesi gerekiyor. Örneğin kişisel bir blog için paylaşımlı hosting hizmetinden yararlanmak yeterli olabiliyor. Ancak geniş kapsamlı bir e-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin bulut sunucu tarzında çok daha büyük bir barındırma hizmetine ihtiyaç duyulması söz konusu olabiliyor. Ya da dünyanın en en gelişmiş içerik yönetim sistemlerinden biri olarak kabul edilen Wordpress ile sayfalarını oluşturan kişilerin Wordpress hosting hizmetini tercih etmeleri daha doğru bir seçim olabiliyor.

Yabancı hosting firmaları genellikle kendi ana ulusal pazarlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetleri ile ön plana çıkıyorlar. Bu sebepten dolayı web barındırma sunucuları Amerika ya da Avrupa lokasyonlarında yer alıyor. Ve bu sunuculara Türkiye içerisinden erişim her zaman için çok daha yavaş bir şekilde gerçekleşiyor. Aynı zamanda yabancı hosting firmalarından hizmet almayı tercih edenler yabancı ülkelerin mevzuatlarına göre faturalandırma yapılması, canlı Türkçe destek, problem yaşandığı zamanlarda firmaya anlık erişim gibi sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. LimonHost gibi Türkiye içerisinden hizmet vermekte olan hosting firmalarının web sunucuları ile Türkiye içerisinde barındırılıyor. Bu nedenle Türk kullanıcılarına ülke içerisinde en hızlı olacak şekilde web sayfalarını eriştirme avantajını sağlayabiliyorlar. Aynı zamanda canlı Türkçe desteğin yanı sıra her tür soru ve sorun durumunda kullanıcılar hostingfirmalarına rahatlıkla erişim imkanına da sahip olabiliyorlar. Google ve benzeri arama motorları artık web sitelerinin hızını ölçümlüyor. Arama sıralamalarında ise sayfanın hızına çok daha fazla önem veriyor. Bu nedenle daha hızlı web sayfalarına sahip olmak arama motoru sıralamalarında daha üst sıralarda yer almak anlamına geliyor. Bu noktada da Türkiye içerisinden hizmet vermekte olan hosting firmalarının sağladığı avantajlar bir nebze daha belirginleşiyor.

Türkçe Kontrol Paneli Kullanım Kolaylığının Avantajlarını Yaşayın

Web sayfalarının yönetilebilmesi için bir kontrol paneline ihtiyaç duyuluyor. Web hosting hizmeti alınmakta olan firmanın kullanıcılarına mutlaka bu hizmeti sunması gerekiyor. Sağlanan panelin kolay kullanılabilir ve Türkçe olması ise kullanıcılar açısından konforu arttıran noktalar arasında yer alıyor.

; müşterilerine internet sitelerinde kullanmak için ihtiyaç duydukları gerekli alanı sağlıyor. Ayrıca; internet sitelerinde kullanacak oldukları bilgileri, belgeleri ve dokümanları kayıt altında tutarak saklıyor. Ve bunların web ortamında paylaşılarak kullanılabilmesi için ihtiyaç duyulan alanı açıyor. Kullanılacak olan alanın büyüklüğüne göre bu hizmet farklı şekillerde fiyatlandırılıyor. Söz konusu alanlarda satış yapılmayıp kullanılacak olan alan için belirlenmiş zaman aralıklarında ödenmek üzere kira niteliğinde ücretler belirleniyor. Elektrik kesintisi ya da benzeri aksaklıklar durumunda web sitesinin hala kullanılabilir ve ulaşılabilir durumda olabilmesi de yine hosting hizmetinin kullanılması ile mümkün olabiliyor.

Son Dakika Advertorial Sondakika En Hızlı Ve Güçlü Hosting Hizmeti LimonHost'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement