FREIGHTAREA.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ KURUMSAL LOJİSTİK PROJESİ SEÇİLDİ - Son Dakika
Advertorial

FREIGHTAREA.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ KURUMSAL LOJİSTİK PROJESİ SEÇİLDİ

FREIGHTAREA.COM TÜRKİYE\'NİN EN İYİ KURUMSAL LOJİSTİK PROJESİ SEÇİLDİ

Türkiye'nin en prestijli lojistik ödüllerinden biri olan En İyi Kurumsal Lojistik Projesi ödülünü bu sene Kobilerin ithalat ve ihracat işlemlerini kolaylaştıran FreightArea.com aldı.

16.12.2014 12:30
İlandır

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Lojistik Derneği (LODER) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen 'Ulusal Lojistik Proje Yarışması' nda kurumsal kategoride birinci seçilen FreightArea.com'un ödülünü FreightArea.com Yönetim Kurulu Başkanı Önder TÜRKER, Mersin Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer ve Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl elinden aldı.

FreightArea.com, lojistik sektörüne hizmet sağlayıcı olarak konumlandırılmış, hiçbir yük taşımayan ve herhangi bir taşıma işlemi yaptırmayan ancak doğru taşımacılık firmalarını, dış ticaret yapan kobiler ile buluşturan online bir platform.

Geçtiğimiz yıllarda iyi kurumsal lojistik projesi ödülünü Reysaş, Omsan ve Ekol Lojistik gibi Lojistik sektörünün devlerinden olan firmalar almıştı. Bu sene Ulusal Lojistik Proje ödülünü FreightArea.com layık görüldü. Kobilere ücretsiz olan bu sistem, binlerce kullanıcısı ile 2015 yılında Türkiye'nin en büyük lojistik hacmine ulaşması bekleniyor.

FreightArea.com tüm işletmelere navlun ihtiyaçları için web tabanlı taşımacılık yönetim sistemi sunan lider bir şirket. Son derece karmaşık algoritmalardan oluşan taşımacılık yapılarını, "DR LOJİSTİK" adını verdiği, dünyanın en basit ve kullanıcı dostu e-lojistik sistemine dönüştürerek müşterilerinin kullanımına sunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Advertorial FREIGHTAREA.COM TÜRKİYE'NİN EN İYİ KURUMSAL LOJİSTİK PROJESİ SEÇİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement