42 Suçtan Aranan Şüpheli, Yaşlı Kadını Dolandırırken Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

42 Suçtan Aranan Şüpheli, Yaşlı Kadını Dolandırırken Yakalandı

Adana'nın Karataş ilçesinde dolandırıcılık, hırsızlık ve tehdit gibi 42 ayrı suçtan aranan zanlı yaşlı bir kadına ait 8 inek ve 80 koyunu dolandırarak almak isterken yakalandı.

17.03.2019 09:15  Güncelleme: 15:52

Adana'nın Karataş ilçesinde ekipler; dolandırıcılık, tehdit, hakaret, hırsızlık, hükümlü ve tutuklunun kaçırılmasına yardım, silahla tehdit, basit yaralama, görevi yaptırmamak için direnme gibi 42 ayrı suçtan arama kaydı bulunan O.O.'yu yaşlı bir kadına ait 8 inek ve 80 koyunu dolandırarak almak üzereyken suçüstü yakaladı.

Olay, Karataş ilçesinde meydana geldi. Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Mersin, Şırnak, Burdur, Mardin, Ağrı, Batman, Hakkari ve Osmaniye'de çeşitli suçlara karışan O.O.'nun (29) Karataş ilçesi Kumlu mahallesinde sahte kimlik kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalıştığını belirledi.

YAŞLI KADINI DOLANDIRMAK ÜZEREYKEN YAKALANDI

Operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 23'ü dolandırıcılık olmak üzere bilişim suretiyle dolandırıcılık, tehdit, hakaret, hırsızlık, hükümlü ve tutuklunun kaçırılmasına yardım, silahla tehdit, basit yaralama, görevi yaptırmamak için direnme, 5607 Sayılı Kanun ile Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçunun da aralarında bulunduğu 42 ayrı suçtan arama kaydı bulunan O.O.'yu yaşlı bir kadına ait 8 inek ve 80 koyunu dolandırarak almak üzereyken suçüstü yakaladı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Karataş Adliyesine sevk edilen şüpheli tutuklandı.

42 Suçtan Aranan Şüpheli, Yaşlı Kadını Dolandırırken Yakalandı
42 Suçtan Aranan Şüpheli, Yaşlı Kadını Dolandırırken Yakalandı
42 Suçtan Aranan Şüpheli, Yaşlı Kadını Dolandırırken Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 42 Suçtan Aranan Şüpheli, Yaşlı Kadını Dolandırırken Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • isimsiz...!: BU ADAM MADEM ARANIYOR MOBESELER NEREDE ÇALIŞMIYOR MU? İDAMMMM İSTİYORUZZZ AFFFF İSTEMİYORUZZZZZZZZZZZZZ 13 3 Yanıtla
  • Karemurat: 42 Değişik suç,yakalanmama...Evlere şenlik bir adalet sistemi... 5 0 Yanıtla
  • Ayrı suç: 42 değişik ayrı suçlardan aranıp ta bulunmamak. İnsanın suç makinesi olası gelmez mi böyle bir ülkede. 5 0 Yanıtla
  • ASABİ: ADALET TEYZE BUNU SERBEST BIRAKIR.ÇÜNKÜ ÇALAMAMIŞ. 2 0 Yanıtla

Advertisement