Adana Köprü Üzerinde Toplanıp, Akrabalarını Arama Çalışmalarını İzlediler - Son Dakika
3.Sayfa

Adana Köprü Üzerinde Toplanıp, Akrabalarını Arama Çalışmalarını İzlediler

Köprü üzerinde toplanıp, akrabalarını arama çalışmalarını izledilerADANA'da otomobili terk halde Çatalan Köprüsü üzerinde bulunan Osman A.'nın (62) intihar etmiş olabileceğini düşünen akrabaları sualtı polislerinin arama çalışmalarını izledi.

20.12.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köprü üzerinde toplanıp, akrabalarını arama çalışmalarını izlediler

ADANA'da otomobili terk halde Çatalan Köprüsü üzerinde bulunan Osman A.'nın (62) intihar etmiş olabileceğini düşünen akrabaları sualtı polislerinin arama çalışmalarını izledi.

Olay, Seyhan Baraj Gölü üzerinde bulunan Çatalan Köprüsü'nde meydaya geldi. İddiaya göre, sağlık sorunları olan Osman A., 17 Aralık'ta eve gitmeyince yakınları polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gece geç saatlere kadar Alaçkaya'ya cep telefonundan ulaşamayan kardeşleri ağabeylerinin hayatından endişe ederek kendi imkanlarıyla aramaya başladı. Çatalan Köprüsü etrafında dolaşan Erkem ve Ramazan A., ağabeylerinin otomobilini köprü üzerinde terk edilmiş halde buldu.

Otomobil üzerinde kontak anahtarını ve ağabeylerinin cüzdan ve telefonlarını gören yakınları polise haber verdi. O günden bu yana yapılan aramalardan bir sonuç alınamadı.

POLİS VE BELEDİYE EKİPLERİ ARIYOR

Osman A.'dan 3 gündür haber alamayan yakınları ise, bugün Çatalar Köprüsü üzerine tekrar geldi. Yaklaşık 50 kişi burada sualtı polisleri ile Adana Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekiplerinin arama çalışmasını dikkatle izledi. Köprünün demir korkuluklarından sarkarak aramayı dikkatle izleyen aile bireyleri, Osman A.'nın ölü ya da diri önce bulunmasını istedi.

Adana Köprü Üzerinde Toplanıp, Akrabalarını Arama Çalışmalarını İzlediler
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana Köprü Üzerinde Toplanıp, Akrabalarını Arama Çalışmalarını İzlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement