Öldürülen Goril İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Dünya

Öldürülen Goril İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

ABD'nin Ohio eyaletindeki Cincinati Hayvanat Bahçesi'nde dört yaşında bir çocuğun kafesine düşmesi nedeniyle öldürülen goril için imza kampanyası başlatıldı.

30.05.2016 16:59  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cincinnati Hayvanat Bahçesi'nde cumartesi günü dört yaşında bir çocuk, gorilin bulunduğu kafese düşmüştü. Harambe isimli 180 kilo ağırlığındaki goril, çocuğa kısa bir süre kafesindeki suda sürüklemek dışında hiçbir saldırıda bulunmamış ancak çocuğun hayati tehlikesi bulunduğu ve yatıştırıcıların yeterince hızlı etki etmeyeceği gerekçesiyle öldürülmüştü.

24 SAATTE 75 BİN KİŞİ İMZA VERDİ

Dünyadaki goril nüfusu açısından bir kayıp olan bu ölüme tepki gösterenler ise dün çocuğun ebeveynleri hakkında soruşturma başlatılması yönünde bir imza kampanyası başlattı. Change.org'da 'Harambe için adalet' başlıklı kampanyaya 24 saatte 75 bin kişi imza verdi.

EBEVEYNLER HAKKINDA İNCELEME BAŞLATILMASI İSTENİYOR

Kampanyada ebeveynlerin çocuğa göz kulak olmadıkları ve gorilin ölümüne neden oldukları savunuluyor. Bu sebeple de çocuğun evdeki yaşam şartlarının denetlenmesi ve diğer kardeşlerinin de benzer bir ihmalden ötürü zarar görmesini önlemek için ebeveynler hakkında inceleme başlatılması isteniyor.

Öldürülen Goril İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Son Dakika Dünya Öldürülen Goril İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • türk: haklılar cocuga sahip çıkmamışlar.ayrıca gorilin sucu ne..fili bile bayıltan ok nasıl olurda bu hayvanı bayıltmaz sacma.. 12 4 Yanıtla
  • yağmur: tabiki öldüreceklerdi çocuk sakin davrandı ondan kaçmaya çalışmadı eğer çocuk bi tepki gösterseydi çocuğa saldırabilirdi yada onu öldürmeselerdi ilerleyen zamanlarda bişey yapabilirdi çocuğa burda tek suçlu ailesi biz çocuğu evin içinde bile gözümüzün önünden ayırmıyoruz adamlar hayvanat bahçesine sanki çocuk parkıymış gibi salmış böyle ailelerde var işte malesef 7 1 Yanıtla
  • Filhakika: İyice civisi cikti her seyin neredeyse hayvanlar insanlardan degerli tutulur oldu. 0 4 Yanıtla

Advertisement