Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigarayı bıraktırdı - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigarayı bıraktırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'daki akaryakıt istasyonu ziyareti sırasında bir vatandaştan sigarayı bırakmasını istedi. Erdoğan, ''Sigarayı bıraktım diyeceksin ve şu anda bırakacaksın. Cumhurbaşkanın sana böyle tavsiyede bulundu, bıraktım diyeceksin ve bırakacaksın. Bu anlık mesele. Kadıncağıza zulüm, cebine zulüm'' diyerek vatandaşı ikna etti. Bu sözlerin ardından sigara kullanan vatandaş, ''Bıraktım cumhurbaşkanım'' derken, paketini de Erdoğan'ın talimatıyla görevlilere verdi.

27.04.2024 17:18  Güncelleme: 17:24

İstanbul Üsküdar'da akaryakıt istasyonunu ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bir vatandaşa sigara bıraktırdı. Erdoğan, "Sigarayı bıraktım diyeceksin ve şu anda bırakacaksın. Cumhurbaşkanın sana böyle tavsiyede bulundu, bıraktım diyeceksin ve bırakacaksın. Bu anlık mesele. Kadıncağıza zulüm, cebine zulüm" deyince sigara kullanan vatandaş, "Bıraktım cumhurbaşkanım." diyerek ikna oldu.

Akaryakıt istasyonuna uğrayan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigara bıraktırdı

ERDOĞAN AKARYAKIT İSTASYONUNU ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti. Öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan ayrılan Erdoğan, Kirazlıtepe Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki bir akaryakıt istasyonuna geldi.

VATANDAŞLARDAN ERDOĞAN'A SEVGİ SELİ

Firma yöneticileri ve çalışanlarıyla sohbet eden Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Uygulama Alanı'nda görevli işçilerle fotoğraf çektirdi. Petrol istasyonundan ayrılan Erdoğan, aynı caddenin Ferah Mahallesi sınırlarında kalan bölümünde kendisine sevgi gösterisinde bulunan bir grup vatandaşın önünde aracını durdurdu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan, çocuklara oyuncak hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Vahdettin Köşkü'ne geçti.

Akaryakıt istasyonuna uğrayan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigara bıraktırdı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VATANDAŞA SİGARA BIRAKTIRDI

Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bir vatandaş arasında geçen sigara diyaloğu ise gülümsetti. Vatandaştan sigarayı bırakmasını isteyen Erdoğan, "Sigarayı bıraktım diyeceksin ve şu anda bırakacaksın. Cumhurbaşkanın sana böyle tavsiyede bulundu, bıraktım diyeceksin ve bırakacaksın. Bu anlık mesele. Kadıncağıza zulüm, cebine zulüm." dedi.

"BIRAKTIM CUMHURBAŞKANIM"

Bu sözlerin ardından sigara kullanan vatandaş, "Bıraktım Cumhurbaşkanım" yanıtını verdi. Daha sonra Erdoğan vatandaşın cebindeki sigarayı isteyerek orada bulunan yetkililere vermesini istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigarayı bıraktırdı

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa sigarayı bıraktırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Ali Arslan: Bizde inşallah ona siyaseti biraktiracağız 212 113 Yanıtla
    Selami Karagülle: UMUT DÜNYASI İŞTE 81 64 ahmet demir: çok fena acıtıyor değilmi 27 sene dile kolay 42 61 Ali Arslan: Ahmet demir ben değilde halk inim inim inliyor, benim 16.5 sene içerde geçti sana sormalı,öyle kötü acitmiski 5 sene katmissin,22 sene sana 27 sene gibi gelmiş. 50 16 Can Vatan: Bir kişiyi Dahi Zararlı Şeyden Kurtarmak Çok Büyük Katgıdır Cumhur Başkanımızda Çok Büyük İyilik Yapmışdır Sigara Her Bakımdan Zarar 21 42 Erol MARASLI: Adam ölene kadar Cumhurbaşkanı kalmak için önce ben deyip anayasayı değiştirmek için çabalıyor.durmak yok anayasa pardon benyasa çalışmaya devam 22 4 Ahmet Kurtoglu: sen değil kralın ona siyaseti bıraktıramaz 2 13
  • Reis Reis : Ben onun yüzünden antidepresana başladım bu nasıl olacak? 107 36 Yanıtla
  • ZAFER YILDIZ: Vizyon Farkı.. Kimisi sigarayı bırakması için telkinde bulunur. Kimisi 6 yaşındaki çocuklara bira içirir. 90 50 Yanıtla
  • Ankara null: b..birakti 119 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement