Son dakika haber! Bakan Dönmez: "Yerli teknolojiyle birlikte rüzgarı Türkiye'nin ikinci bir otomotiv sektörü yapmaya niyetliyiz" - Son Dakika
Ekonomi

Son dakika haber! Bakan Dönmez: "Yerli teknolojiyle birlikte rüzgarı Türkiye'nin ikinci bir otomotiv sektörü yapmaya niyetliyiz"

Edinilen son dakika gelişmesine göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in konuşması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in salondan ayrılması ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi'nin açılış oturumunda konuştu.

25.11.2020 15:20  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in konuşması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in salondan ayrılması ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi'nin açılış oturumunda konuştu. (3)

Son dakika haber! Bakan Dönmez: "Yerli teknolojiyle birlikte rüzgarı Türkiye\'nin ikinci bir otomotiv sektörü yapmaya niyetliyiz"
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Son dakika haber! Bakan Dönmez: 'Yerli teknolojiyle birlikte rüzgarı Türkiye'nin ikinci bir otomotiv sektörü yapmaya niyetliyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement