Fujıtsu Türkiye, 2014'de 200 Milyon Euro Ciro Hedefliyor - Son Dakika
Ekonomi

Fujıtsu Türkiye, 2014'de 200 Milyon Euro Ciro Hedefliyor

Fujıtsu Türkiye, 2014\'de 200 Milyon Euro Ciro Hedefliyor

Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim, 2014 yılında cirolarını iki kat artırarak 200 milyon Euro'ya çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

18.01.2012 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim, 2014 yılında cirolarını iki kat artırarak 200 milyon Euro'ya çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim, 2014 yılında cirolarını iki kat artırarak 200 milyon Euro'ya çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.

Fujitsu'nun 2011 yılı performansı ve 2012 hedeflerini açıklayan Zaim, şirketin Temmuz ayında yeni bir yapılanmaya gittiğini ve Balkan ülkelerinin, Fujitsu Türkiye'nin sorumluluk alanına girdiğini belirtti.

2011 yılında öngörülerini aşan bir artışla Balkanlar bölgesi de dahil olmak üzere 100 milyon Euro'nun üzerinde bir ciroya ulaştıklarını açıklayan Zaim, Balkanlar'ın bu toplam ciro içindeki payını artırmanın öncelikleri arasında yer aldığını söyledi. Üç yıl içinde yıllık yüzde 20 büyüme oranı ile Türkiye ve Balkanlar bölgesinde, mevcut ciroyu iki kat artırmak istediklerini belirten Zaim, "Ciromuzu 200 milyon Euro'ya ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

AVUÇ İÇİ DAMAR TANIMA TEKNOLOJİSİ İLE KAYIT DIŞI ORTADAN KALKIYOR

2012 yılında özel bir uzmanlık alanı olarak gördükleri Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) verimliliğini artıracak çözümler konusunda çalışmalarını devam ettireceklerini belirten Zaim, şunları söyledi:

"Fujitsu Türkiye olarak, küresel ölçekte rekabete hazırlanan şirketlerin iş hedeflerini ve büyüme planlarını en uygun maliyet-fayda dengesi ile destekleyen teknolojik çözümlerimizle KOBİ'lerin yanında olmaya devam edeceğiz. Öte yandan eşsiz tanıma teknolojisiyle sağladığı kimlik doğrulama özelliği ile PalmSecure (Avuç içi damar tanıma), kayıt dışı uygulamaları ortadan kaldırıyor. Bu teknolojimiz sağlıktan finansa, eğitimden, seçme-değerlendirme uygulamalarına kadar çok farklı alanlarda yaygın kullanım imkanı sunuyor."

Kriz ve durgunluk dönemlerinde finans sektörünün ve reel sektörün bilişimin verimlilik artırıcı olanaklarını daha çok kullanmaya başladıklarını kaydeden Zaim, ayrıca yenilikçi ve verimli BT çözümleri ile Balkanlar bölgesinin ekonomik istikrarını ve gelişimini destekleyeceklerini kaydetti.

- İstanbul

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Fujıtsu Türkiye, 2014'de 200 Milyon Euro Ciro Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement