Galaxy Note 8 İçin Yeni Renk Seçeneği! - Son Dakika
Ekonomi

Galaxy Note 8 İçin Yeni Renk Seçeneği!

Galaxy Note 8 İçin Yeni Renk Seçeneği!

Samsung tarafından 23 Ağustos günü düzenlenilen Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılan Galaxy Note 8 üst seviye donanımı ve başarılı tasarımı ile akıllı telefon sektöründe oldukça ses getirmeyi başardı.

29.08.2017 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung tarafından 23 Ağustos günü düzenlenilen Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılanüst seviye donanımı ve başarılı tasarımı ile akıllı telefon sektöründe oldukça ses getirmeyi başardı.

Yerinde takip ederek tüm detaylarını sizlere aktardığımız Galaxy Note 8 lansmanında kullanıcılara Gece Siyahı, Orkide Grisi, Altın Sarısı ve Derin Deniz Mavisi olmak üzere dört farklı renk seçeneği sunulacağı açıklandı.

Samsung, dün Tayvan"da gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında Galaxy Note 8"in renk seçeneklerine bir yenisini daha eklediğini duyurdu.

Pembe renkli Galaxy Note 8 satışa sunuldu!

Galaxy S8 Plus modeli ile benzer bir şekilde pembe renkli Galaxy Note 8 modeli Tayvan"da satışa sunuldu. Ülkede bulunan akıllı telefonların yaklaşık yüzde 30"unun pembe renkte olduğu belirtilirken, Samsung"un cihazda kapsamlı bir renk değişikliği yaptığı görülüyor.

Galaxy Note 8 İçin Yeni Renk Seçeneği!

Arka kısmın ve S Pen kalemin yanı sıra cihazın yan kısımlarında yer alan tuşların renkleri değiştirilirken, ekran ve etrafında yer alan çerçeveler siyah renkte kalmaya devam ediyor.

Donanımsal anlamda ise standart Galaxy Note 8 modelleri ile herhangi bir farkı bulunmayan akıllı telefon, 950 Euro fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Samsung yetkilileri, pembe renkli Galaxy Note 8"in Avrupa"da satışa sunulup sunulmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Galaxy Note 8 İçin Yeni Renk Seçeneği! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement