Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Ekonomi

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

TESK Genel Başkanı Palandöken: "Zorla kepenk kapattırılan, dükkanı zarar gören esnafımızın faturaları, SGK primleri, vergi ve diğer ödemesi gereken borçlarının ertelenmesi için görüşmeler yapılarak olumlu sonuçlar alınacağına inancım tamdır"

09.10.2014 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, IŞİD bahanesiyle yapılan izinsiz gösteriler nedeniyle zorla kepenk kapattırılan, dükkanı zarar gören esnafın faturaları, SGK primleri, vergi ve diğer ödemesi gereken borçlarının ertelenmesi için görüşüleceğini belirterek, olumlu sonuçlar alınacağına inandığını bildirdi.

Palandöken, yazılı açıklamasında, Kobani olaylarını bahane edenlerin yaptıkları korsan gösterilerde esnafa büyük zarar verildiğini hatırlattı.

IŞİD'in Kobani'ye saldırmasını bahane edenlerin Türkiye'nin birçok ilinde izinsiz gösterilerle esnaf ve sanatkara verdiği zararın çok büyük olduğuna dikkati çeken Palandöken, şunları kaydetti:

"Mağdur edilen esnafımızın yaraları zaman kaybedilmeden sarılacaktır. Müşterek yaşadığımız bu geniş coğrafyanın önemli günlerinin coşkusunu bu tür korsan gösteriler bozamayacaktır. Evine ekmek götürmekten başka amacı olmayan esnafımızın dükkanını kapattırmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Yurdun çeşitli yerlerinde izinsiz yapılan gösterilerde maddi hasarları devletimiz karşılayacaktır ama yaşanan can kayıplarının geri gelmesi mümkün değildir. Zorla kepenk kapattırılan, dükkanı zarar gören esnafımızın faturaları, SGK primleri, vergi ve diğer ödemesi gereken borçlarının ertelenmesi için görüşmeler yapılarak olumlu sonuçlar alınacağına inancım tamdır. Devletimizin ve idarecilerimizin duyarlılığıyla sorunlarımız en kısa zamanda giderilecektir." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement