8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokalinde etkinlik düzenlendi.

07.03.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokalinde etkinlik düzenlendi.

Afyonkarahisar Belediyesi, AFEMEK ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen el sanatları kurslarında üretilen el emeği, göz nuru eserler, Hanımlar Lokalinde beğeniye sunuldu.

Aralarında takı tasarım, iğne oyası, tel kırma, kokulu sabun ve taş ile beş şiş dantel ürünlerinin yer aldığı sergide birbirinden güzel eserler sergilendi.

Açılışa, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez'in eşi Hülya Gülmez, Baro Başkanı Turgay Şahin'in eşi Necla Şahin, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel'in eşi Nezaket Özel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Belediye Meclis Üyelerinden Rasime Kıpırtı Fedekar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Özge Öztürk Demirayak, Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu'nun eşi İnci Demirkapu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından konuklar sergide yer alan eserleri inceledikten sonra Hanımlar Lokalini gezdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement