Acun Ilıcalı'nın Milletvekili Amcası, Vatandaşa Balık Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Acun Ilıcalı'nın Milletvekili Amcası, Vatandaşa Balık Dağıttı

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzincankapı semtinde eksi 15 derece soğukta satış yapan balıkçıyı görünce bütün balıkları satın alıp vatandaşa hediye etti.

05.02.2016 08:23  Güncelleme: 12:02

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, kentte incelemelerde bulunurken gördüğü seyyar tezgahtaki balıkların tamamını satın alarak vatandaşlara dağıttı.

BÜTÜN BALIKLARI ALIP VATANDAŞLARA DAĞITTI

Ünlü programcı Acun Ilıcalı'nın amcası Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzincankapı semtinde eksi 15 derece soğukta seyyar tablada balık satan satıcıyı görünce, bütün balıkları satın aldı. Milletvekili Ilıcalı, aldığı balıkları beraberindekilere talimat vererek vatandaşlara dağıttırdı. Ilıcalı'nın bu davranışı en çok soğuk havada balık satışı yapan satıcının yüzünü güldürdü.

ZİYARETE DEVAM ETTİ
AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, daha sonra Erzurum'da bulunan Şehit Aileleri Derneği ve Ticaret Borsasını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Acun Ilıcalı\'nın Milletvekili Amcası, Vatandaşa Balık Dağıttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acun Ilıcalı'nın Milletvekili Amcası, Vatandaşa Balık Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: AZİZ NESİN BU MİLLETİN YÜZDE KIRKI APTAL VE AHMAK DEMİŞTİ 100 KİŞİDE 65 KİŞİ BAŞKANLIK SİSTEMİNE SICAK BAKTIĞI İÇİN DEMEK OLUYOR Kİ BU MİLLETİN YÜZDE 65 LİK BİR GURUBU AHMAK BU DA DEMEK OLUYOR Kİ AZİZ NESİN YÜZDE 40 DİYEREK İSKONTO YAPMIŞ İNSAFLI RAKAM VERMİŞ BU GÜN YAŞAMIŞ OLSAYDI MİLLETİN 100 DE 90 LIK GURUBUNA AHMAK DEMEK ZORUNDA KALIRDI NE YAZIK Kİ... 10 17 Yanıtla

Advertisement