Adana'da uyuşturucu ticareti sanığına 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi - Son Dakika
Güncel

Adana'da uyuşturucu ticareti sanığına 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi

Adana\'da uyuşturucu ticareti sanığına 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi

Adana'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık, 18 yıl 9 ay hapis ve 37 bin 500 lira adli para cezasına çarptırıldı.

07.06.2021 11:49  Güncelleme: 11:59

Adana'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık, 18 yıl 9 ay hapis ve 37 bin 500 lira adli para cezasına çarptırıldı.

12. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık H.G. cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Cumhuriyet savcısı, esas hakkındaki mütalaasında, sanığın, polis ekiplerince sentetik uyuşturucu satarken yakalandığını belirtti. Savcı, olay tespit ve yakalama tutanağı da dikkate alınarak H.G'nin "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Sanık H.G. savunmasında, kimseye uyuşturucu satmadığını ileri sürerek, "Ben uyuşturucu bulundurmadım ve satmadım. Mütalaadaki hususları kabul etmiyorum. Tahliyemi ve beraatimi talep ederim." ifadesini kullandı.

Mahkeme heyeti, "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 18 yıl 9 ay hapis ve 37 bin 500 lira adli para cezasına çarptırdığı sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da uyuşturucu ticareti sanığına 18 yıl 9 ay hapis cezası verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement