Adana Demirspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Adana Demirspor\'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Adana Demirspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyorTeknik direktör Sözeri İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruzTFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, cumartesi Günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürdü.

24.08.2016 22:08

Adana Demirspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyor

Teknik direktör Sözeri İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz

TFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, cumartesi Günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve istasyon çalışması ile sürdü. Dar alanda çift kale yapılan çalışmalar, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Adana Demirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, Samsunspor maçında önemli bir puan aldıklarını belirterek, şunları konuştu

Paf takım ağırlıklı genç oyuncularımız Adan Demirspor tarihine altın harflerle geçti.

Bu abartıyoruz gibi görünüyor. Ama 10 saat yol gelmiş, bizimle hiç antrenmana çıkmamış oyunculara bakıldığı zaman alınan bu puanın değeri çok daha iyi anlaşılır. Gençlerimiz iyi mücadele etti. Samsunspor'un biraz serzenişi var ama oyuncularımıza 70'inci dakikadan sonra kramplar girmeye başladı. Bu vakit geçirme gibi göründü. Zaten hakem 7 dakika uzatma da verdi. Ama bu çocukların verdiği mücadeleyi kimse gölgeleyemez. Tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum. Gençler abilerine 'Biz hedefe giden yolu açtık. Deplasmandan önemli bir puan aldık. Siz de bunu devam ettirin' mesajı verdi. Abileri de devam ettirecek. Bu hafta tam kadro ile çıkacağız inşallah. Gençlerimiz de tribünde abilerini destekleyecek. İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.

'EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BÜTÜNLÜK'

Hedefe giden yolda iyi bir takım kurduklarını anlatan Sözeri, şöyle sürdürdü

Sezonu talihsizliklerle açtık. Sezona geç başladık, son anda transfer yasağımız olduğu gibi. Ama bunlar bizi yıldırmayacak. Oyuncularımızla mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Samsunspor maçının en önemli tarafı kazanılan puan değildi, bence gösterilen bütünlüktü. Oynayamayan oyuncular gençlerimizi maçtan önce motive etti. Ama maçtan sonraki tablo görülmeye değerdi. En büyük kazancımız bütünlük oldu diye düşünüyorum.

TRANSFER ŞART

Transfer çalışmaları konusuna da değerlendirmelerde bulunan Sözeri, sözlerini şöyle tamamladı

Bir yada iki oyuncu alacağız. Bir ön libero almamız şart görünüyor. Bu bölge için yabancı oyuncular ile ilgili çalışmamız sürüyor. Yabancı olmaz ise yerli B ve C planımız var. Transfer uygun rakamlara olursa kulübün menfaatine olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement