Afyonkarahisar'da İlginç Evlilik Teklifi - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da İlginç Evlilik Teklifi

Afyonkarahisar\'da İlginç Evlilik Teklifi

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir genç, üniversite öğrencisi sevgilisine çalıştığı şirkete ait beton mikserinin pompasına pankart asarak evlenme teklif etti.
Bolvadin'de bir hazır beton şirketinde çalışan Yasin Yeşil, Afyon Kocatepe...

23.11.2013 16:52

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde bir genç, üniversite öğrencisi sevgilisine çalıştığı şirkete ait beton mikserinin pompasına pankart asarak evlenme teklif etti.

Bolvadin'de bir hazır beton şirketinde çalışan Yasin Yeşil, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenim gören Eskişehirli kız arkadaşı Hülya Çetin'e ilginç bir yöntemle evlenme teklif etti. Çalıştığı hazır beton firmasına ait beton mikseri ile Eskişehir- Konya karayolu üzerinde bulunan kampüsün önüne gelen Yeşil, beton mikserini yolun ortasına çekerek pompasının üzerine çıktı. Pompaya, 'Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatı sunuyorum. Benimle evlenir misin? Hülya'm' yazılı pankart asıp maytap yakan Yeşil, daha sonra kız arkadaşının okuldan çıkmasını bekledi. Kısa bir süre sonra arkadaşları ile birlikte okuldan çıkan Çetin, pankartı görünce şok olurken, hemen erkek arkadaşının yanına koştu. Teklifini sözlü olarak yineleyen Yeşil, kız arkadaşından "evet" yanıtını aldı.

Çiftin gün içerisinde nişanlandıkları belirtilirken, evlilik teklifi sırasında Eskişehir-Konya karayolunda trafik bir süre aksadı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da İlginç Evlilik Teklifi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement