AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Gaziye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Gaziye Ziyaret

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Ziyaretten detaylar AK Parti Grup Başkanvekili Turan Çanakkale'de AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yaklaşık 1.5 ay önce terör örgütü PKK üyelerinin attığı roket dolayısıyla Şırnak'ta yaralanan ve Biga'daki baba ocağında istirahat eden Uzman Çavuş Sercan Gül'ü ziyaret etti.

09.07.2016 17:23

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Ziyaretten detaylar AK Parti Grup Başkanvekili Turan Çanakkale'de

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yaklaşık 1.5 ay önce terör örgütü PKK üyelerinin attığı roket dolayısıyla Şırnak'ta yaralanan ve Biga'daki baba ocağında istirahat eden Uzman Çavuş Sercan Gül'ü ziyaret etti.

Turan, yaptığı açıklamada, partisinin Biga ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldıktan daha sonra Şırnak'ta gazi olan Gül'ü baba ocağında ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Gül ve onun gibilerin gayreti, çalışması ve cesareti sayesinde Türkiye'nin tek bayrak, tek millet olarak yoluna devam ettiğini belirten Turan, "Allah sağlık, afiyet versin. Kendisini iyi gördük. Ufak tefek ağrıları var. İnşallah onlar da kısa bir zaman içinde geçecek. Bize düşen bir şey varsa sormak için buraya geldik. Annesinin, babasının ve eşinin bayramını kutladık. Ben tekrar tüm gazilerimize teşekkür ediyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan\'dan Gaziye Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan'dan Gaziye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement