Aksaray'da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Aksaray\'da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi

Aksaray'da hırsızlara yönelik düzenlenen operasyonda, 11 ayrı evden eşya çalan ve çalıntı eşyaları sattıkları belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.

16.08.2013 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da hırsızlara yönelik düzenlenen operasyonda, 11 ayrı evden eşya çalan ve çalıntı eşyaları sattıkları belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da 11 ayrı evden hırsızlık olayının yaşanması ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırmalarda meydana gelen hırsızlık olaylarının tümünün birbiriyle benzerlik gösterdiğini tespit eden polis, araştırmayı derinleştirdi. Araştırma kapsamında tespit edilen 5 şüphe teknik ve fiziki takibin ardından hırsızlık olaylarına karışan 5 kişi daha belirledi. Yeterli delillere ulaşılmasının ardından polis, merkezde 8 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda C.Y., E.Y., İ.A., M.Y., B.Ç., B.Ç., H.K., H.M.K., A.K. ve H.Ö. gözaltına aldı. Sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şüphelilerin evlerden 7 adet LCD televizyon, 5 adet playstation, bin 109 av fişeği, 8 bin 500 TL, bir miktar döviz, kol saatleri, çok sayıda ziynet eşyaları, cep telefonları ve çalıntı eşyalar ele geçirildi.

Şüphelilerin yakalanmasından sonra ele geçirilen malzemeler teşhir edilerek sahiplerine teslim edildi. Hırsızlık mağdurlarından olan gurbetçi Eşref Dağ (35), "Yani burada biz iftara davetliydik. İftara gidince eve döndüğümüzde hırsızlık olayı olmuş. Ondan sonra kamera kayıtları falan vardı. Ondan sonra polis arkadaşlarımız sağ olsun yardımcı oldular, Allah razı olsun onlardan. Polisimizin kıymetini bilelim. Ben Hollanda'da 8 sefer toplamda soygun yaşadım. Hiç birinden bir şey alamadık. Yani burada ilk seferinde oldu ve hemen 10 gün içinde de buldular. Allah razı olsun onlardan" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Hırsızlık Şebekesi Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement