Altınordu Başkanı Özkan'dan Menajerlere Mesaj - Son Dakika
Güncel

Altınordu Başkanı Özkan'dan Menajerlere Mesaj

Altınordu Başkanı Özkan\'dan Menajerlere Mesaj

Kulüp politikası olarak futbolcu menajerlerine kapıları kapatan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bu yöndeki görüşlerini bir yazıyla Selçuk Efes ve Yeşilyurt Tesisleri'nin girişlerine astırdı.

20.08.2015 15:30

Kulüp politikası olarak futbolcu menajerlerine kapıları kapatan Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bu yöndeki görüşlerini bir yazıyla Selçuk Efes ve Yeşilyurt Tesisleri'nin girişlerine astırdı.

"Menajerlik dünyasına rica" cümlesiyle başlayan yazıda futbolcuların barınma, beslenme, servis, antrenman, performans, sağlık gibi sorunlarıyla kulüp olarak kendilerinin ilgilendiğini dile getiren Başkan Özkan, "24 saat bizimle olan çocuklarımızın başkalarının desteğine ihtiyacı yok. Siz gidin, bunları yapmayan kulüplere baskı kurun" ifadesini kullandı. "Çocuklarımızın 23 yaşı bitinceye kadar menajerleri benim" diyen Başkan Özkan'ın mesajı şöyle:

"Çoğunuz eski futbolcularsınız. Bu işin iyisini, kötüsünü bilirsiniz. Eğer bu davaya inanıyorsanız, birikimlerinizi birleştirin, bizden daha iyisini yapın. Ama lüfen bizi ayırın, biz farklıyız. Temelde amacımız vatana hizmettir. İş ahengimizin bozulmasına neden olmayın. Şimdi geliş nedenine ait fikrini değiştirdiysen gir ve normal bir futbolsever olarak maçını izle. Yok, eğer aynı görüşünde ısrarlıysan, lütfen başka maça git kardeşim." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Başkanı Özkan'dan Menajerlere Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement