Altınordu Fark Atıyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu Fark Atıyor

Ptt 1'inci Lig'de üst üste aldığı 8 galibiyetin ardından Samsunspor'la berabere kalmasına rağmen son haftaya girilirken play off umudu devam eden Altınordu'nun başarısının sırrı, koşmaktan geçiyor.

21.05.2015 12:07

Ptt 1'inci Lig'de üst üste aldığı 8 galibiyetin ardından Samsunspor'la berabere kalmasına rağmen son haftaya girilirken play off umudu devam eden Altınordu'nun başarısının sırrı, koşmaktan geçiyor. Ligin en çok koşan takımlarından biri olduklarının söyleyen Futbol Direktörü Murat Dizdar "Rakiplerimiz 90 dakikada toplam 105-110 kilometre koşarken, biz onlardan 10-15 kilometre daha fazla mesafe kat edip, 120 kilometrenin üzerine çıkıyoruz. Bu tablo skora da yansıyor" dedi.

Son maçta Samsunspor kalesine 22 atak geliştirdiklerini hatırlatan Dizdar, "Hem antrenmanları, hem de maç performanslarını doğru analiz edip, oyuncularımıza gerekli uyarıları yapıyoruz. Sezon sonunun geldiğini ve hava sıcaklığının arttığını hesaba katarsak takımımızın bu azmi, takdiri hak ediyor" şeklinde konuştu.

Altınordu'da, cumartesi günü deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçında Evren'in yerine kalede cezası biten Tolgahan'ın görev alması bekleniyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Fark Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement