Ankara Kavşaktaki Kazada 5 Kişi Yaralandı, Mahalleliden Alt Geçit Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Ankara Kavşaktaki Kazada 5 Kişi Yaralandı, Mahalleliden Alt Geçit Tepkisi

Ankara Kavşaktaki Kazada 5 Kişi Yaralandı, Mahalleliden Alt Geçit Tepkisi

Kavşaktaki kazada 5 kişi yaralandı, mahalleliden alt geçit tepkisi ANKARA'nın Çubuk ilçesinde sürekli kazaların yaşandığı ve son olarak otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralanrı. Mahalle sakinleri, yapılan tüm uyarılara rağmen kaza sonrası kavşağa alt geçit yapılmamasına tepki gösterip, protestoda bulundular.

24.07.2015 11:11

Kavşaktaki kazada 5 kişi yaralandı, mahalleliden alt geçit tepkisi

ANKARA'nın Çubuk ilçesinde sürekli kazaların yaşandığı ve son olarak otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralanrı. Mahalle sakinleri, yapılan tüm uyarılara rağmen kaza sonrası kavşağa alt geçit yapılmamasına tepki gösterip, protestoda bulundular.

Kaza, akşam saatlerinde Çubuk- Şabanözü karayolunun Akkuzulu Mahallesi kavşağında meydana geldi. Gültekin Kayman yönetimindeki 06 EYM 85 plakalı otomobil, İrfan Bedava idaresindeki 06 CDA 74 plakalı kamyonetle kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Gültekin Kayman ile araçta bulunan İbrahim Tıngır, Ali Kulaksız, Murat Gökalp ile kamyonet sürücüsü İrfan Bedava yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Gültekin Kayman'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

MAHALLELİDEN KAVŞAKTA PROTESTO

Kaza yerine gelen birçok mahalle sakini, yapılan tüm uyarılara rağmen kavşağa alt geçit yapılmamasını protesto etti. Akkuzulu mahalle muhtarı Halil Gökmen, "Burada sürekli kaz oluyor. Diğer bütün mahalle muhtarlarıyla toplanıp, alt geçit yapılması için defalarca dilekçe verdik, ancak bizi hiç dikkate alan olmadı. Bir aile burada tamamen yok oldu. Bu kazada olduğu gibi, görüyorsunuz alkol şişeleriyle dolu araba. Gerekiyorsa bu yol kapatılacak, alt geçit yapılacak. Önlem alınmazsa burada daha büyü kazalar meydana gelecek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Kavşaktaki Kazada 5 Kişi Yaralandı, Mahalleliden Alt Geçit Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement