Antalya Bakan Elvan: Hollanda ve AB'nin Büyük Ayıbı - Son Dakika
Güncel

Antalya Bakan Elvan: Hollanda ve AB'nin Büyük Ayıbı

Bakan Elvan: Hollanda ve AB'nin büyük ayıbı (2)DEMRE'DE FUAR AÇILIŞIKalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Demre İlçesi'nde Toprak Ana Fuarcılık tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Kaymakamlığı ve Demre Belediyesi'nin desteğiyle bu yıl 4'üncüsü düzenlenen De-Myra Tarım Fuarı'nın açılışına katıldı.

15.03.2017 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Elvan: Hollanda ve AB'nin büyük ayıbı (2)

DEMRE'DE FUAR AÇILIŞI

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Demre İlçesi'nde Toprak Ana Fuarcılık tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Kaymakamlığı ve Demre Belediyesi'nin desteğiyle bu yıl 4'üncüsü düzenlenen De-Myra Tarım Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Demre Kaymakamı Murat Uz, Finike Kaymakamı Bahattin Alp Aslanköylü, Demre Belediye Başkanı Ak Partili Süleyman Topcu, Kaş Belediye Başkanı Ak Partili Halil Kocaer, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

'TÜRKİYE DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR'

Fuarın açılışında konuşan Bakan Lütfi Elvan, "Almanya gibi, Hollanda gibi, Belçika gibi, Avusturya gibi ülkeler Türkiye'de 'evet' çıkmaması için her türlü gayreti gösteriyor. Sizler de görüyorsunuz, Alman televizyonu 'hayır' kampanyası yapıyor. Düşünün. Bu ülkeyi seviyorsanız, devletimizi, milletimizi, bayrağımızı seviyorsanız, vatanınızı seviyorsanız, işte o Avrupa'dakilere cevabını 'evet' diyerek vereceksiniz. Buna inanıyorum. Onlara ayrıca sizler değil, Avrupa'da yaşayan 5 milyon kardeşimiz de 'evet' diyecek, o ülkelere, o ülke yönetimlerine en güzel dersi vereceklerdir. Bizim Avrupa'da yaşayan vatandaşlarla, Avrupalılarla bir problemimiz yok. Bizim onların yönetimleriyle problemimiz var. Türk düşmanlığı yapıyorlar, Türkiye düşmanlığı yapıyorlar. Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden rahatsızlar. Kalkınmasından rahatsızlar" diye konuştu.

Bakan Elvan konuşmasının sonunda katılımcılardan 16 Nisan'da yapılacak referandumda 'evet' oyu sözü aldı. Fuarın açılışının ardından Bakan Elvan, fuarı gezdi.

Antalya Bakan Elvan: Hollanda ve AB\'nin Büyük Ayıbı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bakan Elvan: Hollanda ve AB'nin Büyük Ayıbı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement