Antalyaspor, Emre Güral'ı 2 Yıllığına Renklerine Bağladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor, Emre Güral'ı 2 Yıllığına Renklerine Bağladı

Antalyaspor, Emre Güral\'ı 2 Yıllığına Renklerine Bağladı

Antalyaspor, Emre Güral'ı 2 yıllığına renklerine bağladıEmre Güral Milli takım hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olmak, gol, asist rakamlarımı yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorumAntalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Güral, Milli takım hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olmak, gol, asist rakamlarımı yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum.

21.07.2016 17:59

Antalyaspor, Emre Güral'ı 2 yıllığına renklerine bağladı

Emre Güral Milli takım hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olmak, gol, asist rakamlarımı yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum

Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Güral, Milli takım hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olmak, gol, asist rakamlarımı yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum. Önümüzde Dünya Kupası var dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen Emre Güral'la 2 yıllık sözleşme yaptı. Öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 yaşındaki futbolcu, Hasan Subaşı Tesisleri'ne geldi. Düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Emre'yi transfer etmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Emre'nin, Türkiye'de potansiyeli en yüksek, disiplin ve fiziki olarak, gol vuruşu olarak iyi olan ender futbolculardan olduğunu vurgulayan Öztürk, Morais'in oynatmak istediği 4-3-3 taktiğiyle, kanatlarda santrafor olarak orta sahada da oynayabilecek bir futbolcu. Güçlü fiziği var, komple bir oyuncu. Skorer oyuncu olması dolayısıyla 4-3-3 taktiğinde istenen bir kanat oyuncu özelliği var. Potansiyeli ve performansını daha ileriye götüreceğiz diye konuştu.

'HEDEFLERİN ÇOK BÜYÜK'

Emre Güral ise Antalyaspor'da bembeyaz, yeni bir sayfa açmak istediğini, bu nedenle de beyaz renk giyindiğine dikkati çekti. Hedeflerinin yüksek olduğunu belirten Emre Güral, Milli takım hedefim var. Geçen sezon olmadı ama Antalyaspor'la başarılı olmak, gol, asist rakamlarını yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum. Önümüzde Dünya Kupası var. Kendimi maçlarda göstermek istiyorum. Hedeflerimi hep yüksek tuttum. Hedeflerim çok büyük, bunun için çalışacağım dedi. Takımda Eto'o ile oynayacağı için de mutlu olduğunu aktaran Emre Güral, yıldız futbolcudan öğreneceği çok şey olduğunu söyledi.

Antalyaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Emre Güral, şöyle konuştu

Projesi, hedefi olan büyük bir yere geldim. Başkanım benden daha genç gözüküyor. Genç, vizyonu olan bir başkanımız var. Takımda önemli isimler var. Hocamız Avrupa'yı bilen biri. Başarılı olacağız. Ben de bu projenin parçası olmak takıma yardım etmek istiyorum. Kişisel hedeflerimi yüksek tutmak istiyorum. Bunu başardığımızda büyük hedeflere yol alacağımızı düşünüyorum. Nisan ayında Eskişehirspor'la sözleşmemi feshetmiştim. Bazı anlaşmazlıklarımız oldu ancak onlara da teşekkür ediyorum.

Darbe girişiminin yaşandığı gün Almanya'da bulunduğunu anlatan da anlatan Emre Gürel, Türkiye'nin ne kadar büyük olduğunu gördük. Böyle bir girişimde bulunan paralelcilerin karşısında durmak, ülke olarak büyük bir başarı. Ülkemizin başı sağ olsun, şehit verdik. Çok üzüldük. Türkiye hak ettiğinden daha iyi yere gelecek dedi.

Emre Güral, imza törenine eşi Esra, çocukları Efe Emre ve Eleysa Esra ile katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor, Emre Güral'ı 2 Yıllığına Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement