Atatürk'ün Heykeli Gitti, Büstü Geldi - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Heykeli Gitti, Büstü Geldi

Atatürk\'ün Heykeli Gitti, Büstü Geldi

Kayseri'nin Bünyan ilçesindeki meydanda, belediyenin yaptığı düzenleme çalışmaları nedeniyle kaldırılan Atatürk heykelinin yerine, düzenlemeden sonra yeni Atatürk büstü konuldu.

07.10.2015 16:32  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Bünyan İlçesindeki meydanda yapılan düzenlemelerin ardından Atatürk heykelinin yerine Atatürk büstü getirildi.

"BELEDİYE OLARAK KOLLARI SIVADIK"

Bünyan Belediye Başkanı AK Partili Şinasi Gülcüoğlu, Elbaşı Mahallesinde farklı nedenlerle yıpranan ve zarar gören Atatürk büstünün yenilenerek bakımsız görüntüden kurtarıldığını kaydetti. Başkan Gülcüoğlu, "Daha önce belde statüsünde olan mahallelerimizin meydanlarında yürütülen bir düzenleme çalışmamız var. Bu çerçevede Elbaşı mahallemizin meydanında bulunan Atatürk büstü, çalışmalar sırasında zarar görmemesi için kaldırılarak belediye binamızda muhafaza altına alınmıştı. Ancak, gerek doğa şartları gerekse dış etkenler nedeniyle uzun yıllardır mahalle meydanında bulunan bu büst, bakımsız bir görüntü sergiliyordu. Meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının hemen akabinde biz de belediye olarak kolları sıvadık. Mahallemizin yeni meydanına yakışır bir tören alanı inşa ederek Atatürk büstünü yeniledik. Gerekli çevre düzenlemesini yaparak mahallemize resmi törenlerin yapılabileceği düzenli ve yeni bir alan hediye ettik" dedi.

(Meydanın şimdiki hali)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Heykeli Gitti, Büstü Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • murat: Tek gerçek akparti gerisi ihanet şebekesi ağrı 0404 4 131 Yanıtla
  • 6161: Kahrolsun akp ve yandasları 68 37 Yanıtla
  • ERBAA: ....OYLAR KESİNLİKLE AKP YE....... VATAN İÇİN, BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN KESİNLİKLE AKP....AKP OLMAZSA VATANİMİZ SURİYE GİBİ OLUR....SOLA OY VERİP GÜNAHA GİRME....CHP ,HDP Yİ DESTEKLİYOR HDP DE PKK YI DESTEKLİYOR ŞEHİTLER GELİYOR..SOLDAN UZAK DURUN İNANIN PİŞMAN OLMAZSİNİZ... AKP SEKSEN YILDA YAPİLMİYANLARİ ON YILDA YAPTI.. TERÖRÜ KENDİ SİLAHLARİMİZLA VURUYORUZ...TERÖRÜ BİTİRECEK OLAN PARTİ KESİNLİKLE AKP DİR.. 26 65 Yanıtla
  • komando asla affetmez: Atatürk olmasa babanız kim bilemezdiniz vatan hayinlri ermeniler sizi sizde din iman ne gezer 74 14 Yanıtla
  • gara: gitti gider mustafa kemal. ammaaaaaa. ... keser döner sap Döner atının ayağını öpersiniz 51 31 Yanıtla
  • Hadi: Ataturk bazilarina fena batiyor Nasil gozdendusururuz Diye ugrasanlar haah haah haaaa 42 6 Yanıtla
  • zaza 23: bizim dinimizde heykellere yer yoktur 36 10 Yanıtla
  • Ardahanlı: Atam izindeyiz 26 8 Yanıtla
    ccc: Bugune kadar gittin de ne oldu mal 6 18
  • Oflu: Kemal olmasaydı huzur olurdu 6 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement