Babaeskili Üreticilere 'Birlikte Üretim' Projesi Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Babaeskili Üreticilere 'Birlikte Üretim' Projesi Anlatıldı

Babaeskili Üreticilere \'Birlikte Üretim\' Projesi Anlatıldı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Karacaoğlan köyündeki üreticilere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yeni uygulaması kapsamında, hayvansal ve bitkisel üreticilerin tek işletme altında birleşmelerini sağlayacak ‘Birlikte Üretim’ projesi anlatıldı.

25.01.2018 10:23

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Karacaoğlan köyündeki üreticilere, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yeni uygulaması kapsamında, hayvansal ve bitkisel üreticilerin tek işletme altında birleşmelerini sağlayacak 'Birlikte Üretim' projesi anlatıldı.

Babaeski Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Birlikte Üretim" projesi kapsamında ilçeye bağlı Karacaoğlan köyündeki üreticilere bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli ve 36 üretici katıldı.

Projenin tanıtımını yapan görevliler, "Üreticilerimiz biraraya gelip, tek işletme gibi değerlendirip hayvansal ve bitkisel üretim yapabilecekler. Bir köyde üreticiler bir araya gelip 'Birlikte Üretim' projesini gerçekleştirebilecekler" dedi.

Toplantı sonrasında soruları da cevaplayan görevliler, projenin daha iyi anlaşılması için detaylı bilgiler verdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Babaeskili Üreticilere 'Birlikte Üretim' Projesi Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement