Bağımsız Aday Kayalar: Bu Kardeşiniz 1 Kasım Sonrası Yeni Siyasi Oluşumun Başı Olacak - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Aday Kayalar: Bu Kardeşiniz 1 Kasım Sonrası Yeni Siyasi Oluşumun Başı Olacak

Bağımsız Aday Kayalar: Bu Kardeşiniz 1 Kasım Sonrası Yeni Siyasi Oluşumun Başı Olacak

Yozgat'ta ilk siyasi mitingi Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Sarıkaya ilçesinde gerçekleştirdi.

21.10.2015 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta ilk siyasi mitingi Bağımsız Milletvekili Adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, Sarıkaya ilçesinde gerçekleştirdi. 1 Kasım sonrasında Türkiye'de yeni bir siyasi oluşumun gündeme geleceğini belirten Kayalar, "Bu kardeşiniz yeni siyasi oluşumun başı olacaktır" dedi.

Bağımsız milletvekili adayı Kayalar, Sarıkaya ilçesinde düzenlenen mitinge katılmadan önce ilçe girişindeki Küçük Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Ardından seçim otobüsü ile ilçe merkezinde tur atarak, halkı selamlayan Kayalar, miting alanına girişinde seçmenlerin yoğun ilgisi ve 'Başbakan Kayalar' sloganlarıyla karşılandı. Kayalar, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, halkın baskılardan bıkıp, isyan ettiğini belirterek, "İnsanlar üzerinde kurulmak istenilen baskıya isyan ediyor. Sarıkaya'da isyan ediyor, Yozgat'ta isyan ediyor, Türkiye'nin her tarafında isyan ediyor. Baskılarla bir yere varılamaz. Lütfullah Kayalar'ın fotoğraflarını indirerek, bir şey elde edilemez. Biz bir yola çıktık, halkımızla birlikte çıktığımız bu yoldan bizi kimse alıkoyamayacaktır" dedi.

1 Kasım sonrasında Türkiye'nin yeni bir siyasi oluşum beklentisi içerisinde olduğuna vurgu yapan Kayalar, "Bu nedenle Yozgat'taki seçim sonuçları Türkiye'de merak konusu olmuştur. Bugünkü seçim sadece Yozgat'taki milletvekilliği seçimi değildir. Buradan çıktığımız yol tıkanmış olan siyasetin kilidinin açılması için Yozgat'tan çıkılmış bir yoldur. Sizin içinizden çıkan, sizlerin bir fidan olarak diktiği bu kardeşiniz, arkadaşınız 1 Kasım sonrasındaki yeni siyasi oluşumun başı olacaktır" diye konuştu. Kayalar, konuşmasının ardından Sarıkaya ilçesinde esnaf ziyaretlerine devam etti. - Sarıkayayozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Aday Kayalar: Bu Kardeşiniz 1 Kasım Sonrası Yeni Siyasi Oluşumun Başı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement