Bahçe'liden Arınç'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi - Son Dakika
Güncel

Bahçe'liden Arınç'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi

Bahçe\'liden Arınç\'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programını akşam saatlerinde Üsküdar'da partililerde bir araya gelerek noktaladı.

23.02.2014 21:53

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul'daki yoğun programını akşam saatlerinde Üsküdar'da partililerde bir araya gelerek noktaladı. Bağlarbaşı Kültür Merkezi'ndeki buluşmada coşkulu anlar yaşandı. Bahçeli'nin bol alkışlı ve kahkahalı konuşması yaklaşık 40 dakika sürdü. Bahçeli'nin hedefinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç vardı. İktidarın bir ağlama tavrı içine girdiğini söyleyen Bahçeli, Hele bir tanesi, ne yaparsa yapsın timsah gözyaşı döküyor dedi. Partililere Bülent Arınç'ın gözüne dikkatle bakın diyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü Hiç birinde yüreğin yanmasından kaynaklanan bir göz buğulanması yok. İyi bir tiyatro artisti gibi, gözüne iki damla katıyor. Buğulu bir gözle bakıyor. Masum bir sesle konuşuyor. Eline mendili alıyor da, ağlıyor. Bunu alışkanlık haline getirmişlerdi. Bülent abisi bunu yaparsa, Recep bey arkasında kalır mı O da başladı. Bizim şehidimize ağlıyor. Yeri geliyor. Hakaret ediyor.

HIRSIZLAR DİYE BAĞIRAN PARTİLİYE CEVAP

MHP'li kardeşlerim İstanbul'da kim varsa alayının ayağına gidin diyerek partilileri seçim çalışmasına davet eden Bahçeli konuşmasına sürdürürken Adalet ve Kalkınma Partisi dedi. Bu sırada bir partili Hırsızlar diye bağırdı. Bahçeli Partiliye dönerek, Doğru söylüyorsun da erken söylüyorsun diye karşılık verdi.

ASIL YAVRU SENSİN

Başbakan Erdoğan'ın partisine yönelik Yavru muhalefet sözüne tepki gösteren MHP Lideri Esas yavru, Milli görüşün yavrusu sensin dedi. Bahçeli'nin bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

BÜYÜK KAZANLAR

Adalet ve Kalkınma partisinin Anadolu'daki kazanlar gibi olduğunu söyleyen Bahçeli'nin sözleri partilileri güldürdü. Bahçeli, Öyle bir hale gelmiş ki, Anadolu'da kazanlar olur. Büyük. Orada buğdaylar kaynar. Bilmem ne kaynar. Çamaşır kazanı derler. Kazanı kaldırdığın zaman arkası kapkaradır. 17 Aralık'ta akı kaldırdık, bir baktık ki kazan gibi dibi kapkara.

İKİSİ DE BİLAL

Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a göndermelerde bulunan MHP Lideri, Hasan Efendinin oğlu Bilal nerde kalıyor 'Daha bir ev açamadık'. 'Bir yuva kuramadık'. 'Babamın yanında kalıyorum, Anam da bana bakıyor'. Sen neredesin 6 tane villadan birinde kalıyor. Bu adalet midir Biri Hasan Efendinin oğlu Bilal. Öbürü Recep Ağa'nın oğlu Bilal şeklinde konuştu.

VATANDAŞTA KALKINMA KIPARDAMIYOR BİLE

Adalet ve Kalkınma partisinin adının yanlış olduğunu söyleyen Bahçeli, Oradan Adalet'i kaldırman lazım. Kala kala Kalkınma kalıyor. Kalkınan hanedanlar. Vatandaşta kalkınma kıpırdamıyor bile dedi.

AYAKKABI ÜRETİM GENEL MÜDÜRÜ ERDOĞAN

17 aralık operasyonunun ardından Banka Genel Müdürünün evinde ayakkabı kutuları içinde 4.5 milyon dolar bulunduğunu hatırlatan Bahçeli eleştirilerini şöyle sürdürdü Ayakkabı kutusunda 4.5 milyon dolar olur mu Bunların birden fazla ayakkabı kutusuna ihtiyacı varsa o zaman Recep Tayyip Erdoğan Adalet ve Kalkınma partisi,Ayakkabı Kutusu Üretim Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Kim çalıp çırpıyorsa, oraya el altında sefkiyat yapıyor. Korsan üretim yapıyor. Bu ne hal

PARTİLİYE TEŞEKKÜR...

Bahçeli eleştirilerini sürdürürken sözü havuzda para toplanması iddialarına getirdi. Bahçeli, Bir havuzun içerisinde 430 milyon dolar diye sürdürürken bir partili 630 milyon dolar diye konuştu. Bahçeli partiliye teşekkür ederek, 200 milyonu kazandık memleket için. Bizde 200 milyon doları görmezden geliyorduk dedi ve güldü. Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı Buna ne diyeceğiz Diyor bunlar 'istikrarlı iş adamlarıdır'. 'Havuzda bunlar ıslanmaz' diyor. Şu işe bak. 630 milyon dolar havuza konulduğu zaman, orda su mu olur Yeşil dolar, koyun yününden yapılmış döşek gibi adamı uyutur. Bahçeli konuşmasının ardından yine partililerin yoğun ilgisi altında Üsküdar'dan ayrıldı. Bahçeli'nin İstanbul programına yarın Avrupa yakasında devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçe'liden Arınç'a Göz Yaşı Göndermesi İyi Bir Tiyatro Artisti Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement