Bakan Elvan, Roman Çocukların Sünnet Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Bakan Elvan, Roman Çocukların Sünnet Heyecanına Ortak Oldu

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Biz nasıl 80 milyon Türkiye olarak bir bütünsek, 1 milyon 800 bin Mersin olarak da bir bütünüz. Romanlar, sadece Mersin'imizin değil, Türkiye'mizin bir zenginliğidir.

19.09.2017 23:09

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Biz nasıl 80 milyon Türkiye olarak bir bütünsek, 1 milyon 800 bin Mersin olarak da bir bütünüz. Romanlar, sadece Mersin'imizin değil, Türkiye'mizin bir zenginliğidir. Birlikte yaşama azmimizin bir garantisidir." dedi.

Elvan, Akdeniz Kaymakamlığı, Akdeniz Belediyesi ile Romanlar ve Müzisyenler Derneğince 33 çocuk için düzenlenen sünnet şölenine katılarak, çocukların heyecanlarına ortak oldu.

Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Elvan, buradaki konuşmasında, çocukların ileride vatanına ve milletine faydalı gençler olarak yetişmesini dilediğini ifade ederek, ailelerini tebrik etti.

Elvan, şölende, kardeşliği, huzuru ve birlikteliği gördüğünü dile getirerek, "Biz nasıl 80 milyon Türkiye olarak bir bütünsek, 1 milyon 800 bin Mersin olarak da bir bütünüz. Romanlar, sadece Mersin'imizin değil, Türkiye'mizin bir zenginliğidir. Birlikte yaşama azmimizin bir garantisidir. Sizin gelenekleriniz, sanatçılığınız, insana olan sıcak yaklaşımınız ve bakış açınız bizim en büyük zenginliğimizdir." diye konuştu.

Roman çocuklarının eğitimleri ve ailelerinin istihdamları için çalışmalar yaptıklarını aktaran Elvan, şöyle konuştu:

"Bugün sünnet şöleni için huzurlarınıza geldik. Önümüzdeki günlerde özellikle meslek kazandırmaya yönelik, sizlerin istihdam edilmesine yönelik programları başlatacağız. Sizleri iş, AŞ sahibi yapacağız. Eksiğiniz neyse, ne yapılması gerekiyorsa her birini teker teker gerçekleştireceğiz. Biz sizleri çok seviyoruz, hele hele şu sizin tebessümünüz, gülüşünüz, o sıcak kalbiniz. Bizleri daha da heyecanlandırıyor, bizlere güç veriyor. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha güzel şeyleri, hep birlikte yapacağız."

Elvan, konuşmasının ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su ile birlikte sünnet olacak çocuklarla tek tek selamlaşarak, hediyeler verdi.

Bakan Elvan, Roman Çocukların Sünnet Heyecanına Ortak Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Elvan, Roman Çocukların Sünnet Heyecanına Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement