Mehmet Kasapoğlu ve Binali Yıldırım, Milli Takım Kampını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Mehmet Kasapoğlu ve Binali Yıldırım, Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yılldırım, Riva'da kamp yapan A Milli Futbol Takımını ziyaret etti.

20.03.2019 18:42  Güncelleme: 19:03

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Arnavutluk ve Moldova maçları öncesinde kampta bulunan A Milli Futbol Takımı'na yapılan ziyarette Teknik direktör Şenol Güneş ve milli futbolcular ile bir araya gelen Kasapoğlu ve Yıldırım, 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri kapsamında oynanacak maçları öncesinde milli takım heyetine başarılar diledi.

<a class='keyword-sd' href='/mehmet-kasapoglu/' title='Mehmet Kasapoğlu'>Mehmet Kasapoğlu</a> ve <a class='keyword-sd' href='/binali-yildirim/' title='Binali Yıldırım'>Binali Yıldırım</a>, Milli Takım Kampını Ziyaret Etti

YILDIRIM'A MİLLİ TAKIM FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Hüsnü Güreli'nin de hazır bulunduğu ziyarette Yıldırım'a 34 numaralı milli takım forması hediye edildi. Ay Yıldızlılar, 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile karşılaşacak.

Mehmet Kasapoğlu ve Binali Yıldırım, Milli Takım Kampını Ziyaret Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mehmet Kasapoğlu ve Binali Yıldırım, Milli Takım Kampını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • andsmero: mhp olmasaydı bu sene kazanamayacaktı ve başbakan bırını beledıye baskanı gosterdıler ıstanbulu kazanamayacakları bellıydı son hamle bınali oldu ankara kayıp ızmır kayıp 3 6 Yanıtla

Advertisement