Bakan Nabi Avcı'dan Gediz Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Nabi Avcı'dan Gediz Ziyareti

Bakan Nabi Avcı\'dan Gediz Ziyareti

kütahya'nın Gediz İlçesi'ne seçim çalışması için giden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, belediye tarafından yaptırılan Gediz Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

24.10.2015 20:44

kütahya'nın Gediz İlçesi'ne seçim çalışması için giden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, belediye tarafından yaptırılan Gediz Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, seçim çalışmaları için geldiği ilçede Gediz Belediyesi tarafından yaptırılan Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Bakan Avcı'ya Ak Partili Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük ve partililer eşlik etti. Gençlik merkezinde bulunan 15 bin kitap kapasiteli kütüphaneyi beğendiğini belirten Bakan Avcı, "Dört dörtlük bir çalışma, çocukların bir mazereti kalmamış. Bu kadar zengin, bu kadar güzel bir tesisin ortaya çıkarılması çok büyük bir başarı. Çok güzel olmuş" dedi.

Bakan Nabi Avcı'nın "Böyle güzel bir kütüphanesi olan yerin pekala bir yüksekokulu da olur yani" demesi üzerine partililer de 'Yüksekokul var, biz 4 yıllık fakülte istiyoruz' diye karşılık verdi. Bakan Avcı'da "Şu kütüphaneyi gördükten sonra, Gediz bunu hak ediyor, fakülteyi imzalarım" dedi.

Daha sonra pazar yerini gezen ve esnaf ziyaretinde bulunan Bakan Avcı, doğum günü olduğunu söyleyen bir öğrenciye kitap hediye etti. Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Saraoğlu, Bakan Avcı'ya Osmanlı Kılıcı, Kütahya Çinisi, Gediz Ansiklopedisi ve yöresel el emeği kilim hediye etti. Bakan Avcı da, kendisi tarafından yazılan 'Enformatik Cehalet' kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na hediye etti ve sonra ilçeden ayrıldı. - Gediz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Nabi Avcı'dan Gediz Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement