Bakan Yılmaz: Bir Çivi Çakmayanları Bu Millet İktidar Yapmaz - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Bir Çivi Çakmayanları Bu Millet İktidar Yapmaz

Bakan Yılmaz: Bir Çivi Çakmayanları Bu Millet İktidar Yapmaz

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bir çivi bile çakmayanları bu millet iktidar yapmaz" dedi.

11.01.2015 17:12

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bir çivi bile çakmayanları bu millet iktidar yapmaz" dedi.

Ak Parti Kırşehir il kongresinde konuşan İsmet Yılmaz, CHP ve MHP'ye yüklenerek "Siz Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yüzde 1'in altında oy alıyorsunuz. Bu bölgelerde yoksunuz, iktidar olamazsınız. Halkın kaderi ile artık oynamayın, yapılan hizmetlere engel olmayın" diye konuştu. Sağlıkta, eğitimde, yollarda büyük hizmetleri Ak Parti iktidarının getirdiği görüşünü savunan İsmet Yılmaz, şunları söyledi:

"Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye eskiden yardım alan ülkeydi. Bugün yardım veren ülke. Sağlıkta, eğitimde, duble yollarda, demiryollarında, hava yollarında büyük atılımlar yaptık. 80 yılda yapılmayanları, biz 12 yılda yaptık. Daha yapacak çok şeyimiz var. 2023'te işsizliği yüzde 5'lere, ihracatımızı 2 trilyon dolara çıkarma hedefimiz var. Bunları gerçekleştirmekte kararlıyız."

İsmet Yılmaz konuşmasında, muhalefetin ülkeye çivi çakmadığını, bu nedenle iktidar da olamayacağını öne sürerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu millet bir çivi çakmayanları niye iktidara getirsin ki? CHP'nin Türkiye'de iktidara gelmek gibi bir düşüncesi ve talebi yok. Deniz Baykal yüzde 25 oy almışsa yüzde 26-27 oy alınırsa bunu başarı olarak görüyorlar. En fazla hedef yüzde 30. Yüzde 30'la sen iktidar olamazsın. Peki iktidar olamazsan bu milletin geleceği ile niye oynuyorsun? CHP böyle de, MHP bundan farklı mı? MHP'nin de iktidar umudu ve talebi yok. Oy oranı 13'dür, 14'dür, en fazla yüzde 15. Sen yüzde 20 bile alsan iktidar olamazsın."

Kongrede konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay da "Ak Parti bir Türkiye partisidir. AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. Bana bu partide bir rol verdiği için Allah'ıma şükrediyorum" dedi. - Kırşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Bir Çivi Çakmayanları Bu Millet İktidar Yapmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement