Başbakan, Şehit Olan 9 Güvenlik Görevlisinin Erzurum'daki Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan, Şehit Olan 9 Güvenlik Görevlisinin Erzurum'daki Cenaze Törenine Katıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı'nın Tendürek Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan 9 güvenlik görevlisinin Erzurum'daki cenaze törenine katıldı.

16.09.2016 16:26  Güncelleme: 17:38

Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı'nın Tendürek Dağı'nda çıkan çatışmada şehit olan 9 güvenlik görevlisinin cenaze töreni için Erzurum'a geldi.

YILDIRIM VE EFKAN ALA CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Yıldırım burada şehit olan 7 geçici köy korucusu ve 1'i uzman çavuş, diğeri jandarma er toplam 9 güvenlik görevlisinin cenaze törenine katıldı. Törende kendisi de Erzumlu olan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala'da yer aldı.

9 GÜVENLİK GÖREVLİSİ TENDÜREK DAĞINDA ŞEHİT OLMUŞTU

Tendürek Dağı eteklerinde bulunan Gökçebulak köyü Karakuş mevkiinde, PKK'lı teröristler tarafından koruculara ait noktaya uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmişti. Çıkan çatışmada 7 korucu ile 1 uzman çavuş şehit olurken, yaralı olan 1 jandarma er de kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü.

CENAZE TÖRENİN ARDINDAN SONSUZLUĞA UĞURLANDILAR

Şehitlerin cenazeleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ndeki ön otopsinin ardından detaylı otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Şehitler Erzurum'da düzenlenen cenaze töreninin ardından ebedi yolculuklarına uğurlandı.

Başbakan, Şehit Olan 9 Güvenlik Görevlisinin Erzurum\'daki Cenaze Törenine Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan, Şehit Olan 9 Güvenlik Görevlisinin Erzurum'daki Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika


Advertisement