BDP'li Vekil Yasak Aşkıyla Evlendi - Son Dakika
Güncel

BDP'li Vekil Yasak Aşkıyla Evlendi

BDP\'li Vekil Yasak Aşkıyla Evlendi

BDP'li vekil Bengi Yıldız, Bodrum'da birlikte görüntülendiği Deniz Uyan ile evlendi.

20.08.2012 11:20  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da polise taş atmasıyla hatırlanan Bengi Yıldız, geçen yıl Bodrum'da denize açılarak verdiği görüntülerle de epey konuşulmuştu. Ancak evli ve 2 çocuk babası Yıldız'ın yanında bir bayan vardı.

Takvim'in haberine göre fena açılan Yıldız, eşi İlknur Yıldız'ın tepkisiyle karşılaştı! Kamusal alanda sırra kadem basan Yıldız, partisine de özeleştiri yaptı! Ancak "aile dostumuz" deyip Deniz Uyan'la ilişkisini inkar eden Yıldız, ikinci kez başını bağladı. Eşi İlknur'dan boşanan Yıldız, Uyan'la nikah masasına oturdu. Yıldız çifti, Ankara 3'üncü Aile Mahkemesi'nde 2 Aralık 2011'de görülen boşanma davasından sonra yollarını ayırdı.

KARTI ALINDI

İlknur Yıldız, çocuklarının velayetini aldı. Bengi Yıldız ise kaçak aşkıyla evlenmek için çoktan planlar yapmıştı. Yıldız ve Uyan, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi! Ancak BDP yönetimi Bengi Yıldız'a faturayı kesti. Parti yöneticileri, "Milletvekili maaşını İlknur alacak" dedi. Maaş kartı Yıldız'dan alınıp eşine verildi.

MECLİS'E UĞRAMIYOR

Bengi Yıldız'ın Bodrum tatilinin faturası ağır oldu. BDP'li Yıldız, eşinden boşanırken partisi ile arasına da kara kedi girdi. Bir yıl boyunca BDP'nin hiçbir çalışmasına katılmayan Yıldız, Meclis'e de çok nadir uğruyordu. Ancak "Deniz" Yıldız'ının cezası yeni yasama döneminde bitecek. Çapkın Yıldız, yeni dönemde parti çalışmalarına katılacak ancak parti yönetimde yer almayacak.

SINIR ÖTESİ SAVUNMA

BDP Batman milletvekili Bengi Yıldız'ın "Deniz açılımı", terör örgütünün de gözünden kaçmadı! Kanlı terör örgütü PKK, Yıldız'ın, Bodrum çapkınlığı konusunda öz savunma istedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel BDP'li Vekil Yasak Aşkıyla Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement