Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Meydanında, Yenice Mahallesinde yapımı devam eden çalışmaları ve Kent Ormanı mesire alanında yapılan çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

02.09.2014 12:15

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan görev süresi boyunca Niğde için önemli hizmetlerin altına imza atarak vatandaşa ve şehre hak ettiği değeri vermek için gece gündüz demeden çalışarak hizmetlerin vatandaşa kazandırılmasını sağlamaya devam ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat çalışmaları tamamlanarak zemin düzenlemesi yapılan 700 araçlık kapalı otoparkı olan Kent Meydanı projesini, Yenice mahallesinde devam eden kaldırım ve asfalt çalışmalarını, Belediye Kent Ormanı mesire alanında devam eden peyzaj çalışmalarını incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnsan odaklı hizmet üretmenin gayreti içerisinde her geçen gün önemli hizmetlerin tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'miz ve insanımız için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layık, biz de hemşerilerimize layık olmak için hizmetlerimizi devam ettiriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Akdoğan Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement