Bem-Bir-Sen Yaralı Filistinlileri Hastahanede Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bem-Bir-Sen Yaralı Filistinlileri Hastahanede Ziyaret Etti

Bem-Bir-Sen, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında yaralanarak tedavisi için Türkiye'ye getirilen ve Ankara'da tedavi altına alınan 15 Filistinliyi hastanede ziyaret etti.

26.08.2014 11:43  Güncelleme: 11:45

Bem-Bir-Sen, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında yaralanarak tedavisi için Türkiye'ye getirilen ve Ankara'da tedavi altına alınan 15 Filistinliyi hastanede ziyaret etti. Ziyaret sırasında Gazzeli yaralı çocuklara oyuncaklar dağıtıldı, aileler ile acılar paylaşıldı.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Gazze'den gelen ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 15 hastayı ziyaret etti, hastaların genel sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Yaralılarla ve yaralı yakınları ile sohbet eden Turbay ve Sevinç, Türkiye'nin, Gazze halkının yanında olduğunu belirterek, yaralılar arasında bulunan çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Turbay, Bem-Bir-Sen'in yaralıların her türlü ihtiyacını gidermek için üstüne düşen sorumluluğu yerine getireceğini belirtti ve özellikle yaralılar içerisinde bulunan ve protez ihtiyacı olanların bu ihtiyacının derhal sendika tarafından giderileceğini kaydetti.

Genel Başkan Turbay ve Genel Başkan Yardımcısı Sevinç ayrıca yaralıları ziyarete gelen Filistin Eski Evkaf ve Din İşleri Bakanı İsmail Rıdvan ile de görüştü, sendika olarak Filistin halkının yanlarında olduklarını, acılarını paylaştıklarını ifade etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bem-Bir-Sen Yaralı Filistinlileri Hastahanede Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement