Beş Oscar Ödüllü Artist, TV'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Beş Oscar Ödüllü Artist, TV'de İlk Kez D-Smart'ta

Beş Oscar Ödüllü Artist, TV\'de İlk Kez D-Smart\'ta

Artist, TV'de ilk kez 17 Haziran Pazar günü saat 21:00'de D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da ekranlara geliyor.

15.06.2012 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sesin sinemaya dahil olması ile kapanan bir dönemde gözden düşen bir aktör ile yükselen bir aktrisin hikayesini anlatan Artist, TV'de ilk kez 17 Haziran Pazar günü saat 21:00'de D-Smart 5. Kanal Smart SineGold'da ekranlara geliyor.

Türkiye'nin zengin içerikli dijital platformu D-Smart, ödüllü filmleri ekranlara getirmeye devam ediyor.  Başrollerinde Jean Dujardin ve Bérénice Bejo'nun rol aldığı yönetmeninin ise Michel Hazanavicius olduğu 2011 yapımı Fransız filmi olan Artist, Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de izleyicilerle buluşuyor.

Bu yıl düzenlenen 84. Oscar ödül törenine 10 dalda aday gösterilen film; En İyi Film, En iyi Yönetmen, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kostüm Tasarımı ve En İyi Müzik dallarında Oscar ödülü alarak 2012 yılına damgasını vurdu. Toplamda 107 ödüle sahip, konuşmasız, siyah-beyaz sessiz filmler gibi saniyede 22 kare çekilen Artist filmi, izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

KÜNYE

Yönetmen: Michel Hazanavicius

Oyuncular : Jean Dujardin, Bérénice Bejo ve John Goodman

Yapım Yılı: 2008

Tür: Komedi

Dil: İngilizce

Dakika: 100'

Konu: Hollywood, sene 1927… Erişilmez karizmasıyla George Valentin hem izleyicilerin hem yapımcıların göz bebeği. Ancak sinemada ses kullanılmaya başlayınca bir gecede gözden düşüyor. Yanında bitiveren gencecik oyuncu adayı Peppy Miller'ın gözüyse yükseklerde… Konuşmasız, siyah-beyaz eski filmler gibi saniyede 22 kare çekilen Artist, sessiz filmlere bir saygı duruşu, sinemaseverlere bir armağan…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beş Oscar Ödüllü Artist, TV'de İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement