Bilgi Evi Öğrencilerinden Anlamlı Yarışma - Son Dakika
Güncel

Bilgi Evi Öğrencilerinden Anlamlı Yarışma

Bilgi Evi Öğrencilerinden Anlamlı Yarışma

Kutlu Doğum haftasına yönelik gerçekleştirilen bilgi yarışmasında Peygamber Efendimizle ilgili sorulara yanıt verdiler.

28.04.2012 09:55

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren İbni Sina ve Mimar Sinan Bilgi Evi öğrencileri Kutlu Doğum haftasına yönelik anlamlı bir yarışma gerçekleştirdi. 4 ve 5. sınıf öğrencileri 20 soruluk test üzerinden değerlendirmeye alınarak yarışmaya seçildi. Bilgi Evi öğrencileri yarışmada Peygamber Efendimizle ilgili soruları cevaplandırdı.

KIYASIYA MÜCADELE

İbni Sina Bilgi Evi'ndeki yarışmaya beş grup katıldı. Yarışmaya katılan öğrencilerin yanında bilgi evi öğretmenleri veliler de yarışmanın heyecanına ortak oldu. Üç grup bir iki soruyla elendikten sonra soruların hepsini cevaplandıran iki grup yedek sorulara kaldı. Yarışmanın finalinde Şulenur Kara, Sueda Civelek ve Taha Kotil'den oluşan ekip birinci oldu.

MİMAR SİNAN BİLGİ EVİ'NDE AYNI HEYECAN YAŞANDI

Mimar Sinan Bilgi Evi'ndeki yarışmada da yine aynı heyecan yaşandı. Bilgi Evi öğrencilerinin 3'erli gruplar kurarak katıldığı bilgi yarışmasına katılım fazla olunca yarı final ve final elemeleri yapıldı. Kutlu Doğum Bilgi Yarışması öğrenciler arasında çekişmeye sahne oldu. Yarışmada öğrencilere Peygamberimiz' in Hayatıyla ilgili sorular soruldu. Yarışmayı M. Alişan Çelik, Zehra Bora ve Furkan Yıldıztaş'tan oluşan ekip kazandı. Öğrencilere eğitmenleri tarafından MP3 hediye edildi.

MİNİKLER DE GÖZ DOLDURDU

Bilgi yarışması arasında bilgi evi minikler grubu öğrencilerinin söylediği ilahiler herkesi derinden etkiledi. Yarışa renk katan öğrencilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

VELİLERDEN İLTİFAT

Yarışmayı izlemeye gelen İbni Sina Bilgi Evi velileri çocukların performansını çok beğendi. Anne ve babalar çocuklarının böyle etkinliklerde kendilerine güvenlerinin geldiğini söylerken bilgiye de doyduklarını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgi Evi Öğrencilerinden Anlamlı Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement