Birlik'te İmzalar Ard Arda Geldi - Son Dakika
Güncel

Birlik'te İmzalar Ard Arda Geldi

Kocaeli Birlikspor dış transferde prensipte anlaşmaya vardığı dört futbolcuyla resmi sözleşme imzaladı.

22.07.2015 16:18

Geçtiğimiz sezon takımda yer alan ve sözleşmesi sona eren Adnan Güngör, Efe İnanç, Cafercan Aksu ve kaleci Fırat Çakmak ile yollarını ayıran, bu sezon sözleşmesi devam eden Uğur Erdoğan, Ramazan Altıntepe ve Sinan Turhan ile de anlaşmayan Kocaeli Birlispor eksik mevkilerdeki oyuncuların yerini doldurmaya başladı. Teknik direktör İsmet Taşdemir'in raporu doğrultusunda transferde 2.Lig'i iyi tanıyan genç ve mücadeleci futbolcuları tercih eden Kocaeli Birlikspor yönetimi prensipte anlaşmaya vardığı dört futbolcuyla sözleşme imzaladı.

YÖNETİM HAZIR BULUNDU

Kulüp binasında gerçekleşen vebasın mensuplarının da katıldığı imza törenine kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, yöneticiler Oktay Köse, Zeki Yüksel, Kemal Demir ve futbolcular katıldı. Yeşil siyahlılar Geçtiğimiz sezon Kırklarelispor'un formasını giyen ve 25 maçta 13 gol kaydeden, forvet oyuncu Onur Garip ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Kocaeli Birlikspor'a da iki gol kaydeden Onur Garip imza töreninde, "Bu sezon hedefleri olan bir takımda oynamaktan dolayı mutluyum. Takım arkadaşlarımızla birlikte bende elimden geleni yaparak, takımımızı üst lige çıkaracağız. Gollerim bu sezon Kocaeli Birlikspor için olacak." dedi.

FORVETE ONUR GARİP İLE SERHAN YILMAZ GELDİ

Geçtiğimiz sezon gol yollarında oldukça sıkıntı çeken Kocaeli Birlikspor bu sezon forvet hattında işleri sıkı tutuyor. Onur'un ardından Gaziantepspor'da forma giyen ve geçtiğimiz sezon 25 maçta 6 gol kaydeden forvet oyuncu Serhan Yılmaz ile de iki yıllık sözleşme imzalayan Kocaeli Birlikspor, forvet hattını bu iki futbolcuyla güçlendirmeyi hedefliyor. İmza sonrası açıklamalarda bulunan Serhan Yılmaz, Bu ligin üzerinde olan bir takıma geldim. Şu an hakkettiği yerde olduğunu düşünmüyorum. Tüm takım arkadaşlarımı hocalarımız ve yönetimimizle birlikte hakkettiği yere getirmek için elimden geleni yapacağım. Ben buraya başarılı olmaya geldim. Benim başarılı olmama demek takımımızın ve arkadaşlarımın başarılı olması demek gollerimizle birlikte takımımızı üst lige taşıyacağız"dedi.

PENDİK'TEN ALİ KEMAL YÜKSEKER

Forvet futbolcularının ardından Pendikspor'dan transfer edilen orta saha oyuncusu Ali Kemal Yükseker ile sözleşme imzalayan Kocaeli Birlikspor yönetimi tecrübeli futbolcudan çok şey beklediklerini açıkladılar. Geçtiğimiz sezon Pendikspor forması altında 39 maçta forma giyen istikrarlı oyuncu Ali Kemal Yükseker ise yaptığı açıklamada,"Kocaeli Birlikspor'da transfer olmamda emeği geçen başta başkanımız yöneticilerimizve hocalarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Geçen sene Play Of'ta finallerden dönen buruk bir futbolcu olarak, buradayım. Ama bu sene hedefleri olan, hedefi üst lige çıkmak olan bir takımda forma giyeceğim için çok mutluyum. Bu maraton içerisinde bende takımım adına üzerime düşen herşeyi sahada yansıtacağım ve bu sezon takımımızı üst lige çıkaracağız."dedi.

DİYARBAKIR'DAN ERHAN EREN

Dış transferde son olarak geçtiğimiz sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un sol bek oyuncusu Erhan Eren ile iki yıllık mukavele imzalayan Kocaeli Birlikspor, geçtiğimiz sezon defansta yaşadığı sorunları bir daha yaşamak istemiyor. Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Erhan Eren ise,"Geçtiğimiz sezon hedeflenen başarıya ulaşamamış bir takım olarak, bu sezon arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracağız."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlik'te İmzalar Ard Arda Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement