Bodrum'da Baharı Andıran Görüntü - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Baharı Andıran Görüntü

Bodrum\'da Baharı Andıran Görüntü

Bodrum'da gece hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesine inat kırlarda açan nergis çiçekleri baharı andıran görüntüler ortaya çıkardı.

10.01.2015 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da gece hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesine inat kırlarda açan nergis çiçekleri baharı andıran görüntüler ortaya çıkardı. Buz sarkıtlarının arasından kendini gösteren nergisler, görenleri etkiledi.

Ülkenin büyük bölümünü etkisi altına alan soğuk hava, Bodrum'da da hissedildi. Bazı yerlerde don görülürken, bazı yerlerde buzdan sarkıtlar oluştu. Gece sıfırın altında 4 dereceye kadar düşen gündüz 3 dereceye kadar çıkan hava sıcaklıkları arasında her yıl Aralık ve Şubat aylarında açan nergis çiçekleri de kendini göstermeye başladı. Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki kırlarda nergis toplayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri, soğuk havaya rağmen baharı andıran kırlarda gezinmenin keyfini yaşadı.

Üniversitenin Resim ve Heykel Bölümü öğrencisi Melike Koparan, "Bodrum'un yazı kadar kışı da soğuğu da çok güzel. 3-4 gündür kutup soğuklarını yaşıyoruz. Nergisler de açtı. Ayrıca kış ortasında Bodrum'da bahar havası var" dedi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Baharı Andıran Görüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement