Brothers & Sısters, Dizi Smart HD'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Brothers & Sısters, Dizi Smart HD'de Başlıyor

Brothers & Sısters, Dizi Smart HD\'de Başlıyor

Ağustos'da D-Smart'dan bağımlılık yaratacak yepyeni bir dizi.

31.07.2012 10:27

Dünyanın en çok sevilen ve beğenilen dizilerini yayınlamaya devam eden D-Smart,Ağustos ayı itibariyle ünlü drama dizisi Brothers & Sisters'ı 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de, hafta içi her gün, saat 23:00'de yayınlamaya başlıyor.

Dizi tutkunlarının vazgeçilmez alışkanlığı olan D-Smart 19. Kanal Dizi Smart ve Dizi Smart HD'de, Ağustos ayı itibariyle izleyenleri bağımlısı haline getirecek yepyeni bir dizi başlıyor.

Oscar ve Emmy ödüllü Sally Filed ve unutulmaz dizi Ally Mcbeal'ın sevilen oyucusu Calista Flockhart gibi ünlü oyuncularıyla dikkat çeken Brothers&Sisters dizisi, oyunculuk anlamında izleyicileri kısa sürede etkisi altına alacak.

İlk bölümü, 7 Ağustos Salı 23:00'de izleyiciyle buluşacak ve hafta içi her gün yayınlanacak dizide izleyiciler, Los Angeles'ta yaşayan Walker ailesinin, babaları William Walker'ın vefatından sonra, aileyi bir arada tutabilmek için yaşadıklarına, zorluklarla nasıl baş ettiklerine tanık olacak.

Romantizm, hastalık, politika, boşanma, aldatma, bağımlılık, çocuk yetiştirme, savaş ve tüm bu zorluklara rağmen beraber olmaya çalışan büyük bir aile olan Walker ailesi, kendilerine göre sorunları olan beş yetişkin kardeş ve onların güçlü anneleri Nora Walker (Sally Field)'dan oluşuyor.

Sally Field kendini çocuklarına adanmış anne Nora Walker rolüyle 59. Primetime Emmy Ödülleri'nde "Drama Dizilerinde En İyi Aktris" dalında ödül almıştı. Ayrıca dizideki başarılı oyunculuğuyla Rachel Griffiths de, iki kez Altın Küre, iki kez de Emmy ödüllerine aday gösterilmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brothers & Sısters, Dizi Smart HD'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement