Burdur'da Eğitime Bir Günlük Ara - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Eğitime Bir Günlük Ara

Burdur'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından valilik kararıyla kar tatili bir gün uzatıldı.

06.01.2015 23:39  Güncelleme: 00:51

Okullar YARIN DA TATİL

Burdur'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından valilik kararıyla kar tatili bir gün uzatıldı. Vali Hasan Kürklü, saat 23.00 sıralarında resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla il genelinde okulların bir gün daha tatil edildiğini duyurdu.

Vali Kürklü kişisel hesabından, 'Sevgili çocuklar, kötü hava koşullarının yarın da devam edeceği verilerine binaen il geneli okullarımız 7 Ocak Çarşamba günü tatil edilmiştir. Buzlanmadan dolayı taşımalı öğrencilerimiz için çarşamba günü tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerimize sevgilerimizi sunuyoruz' paylaşımında bulundu.

Diğer yandan, karın etkili olduğu Isparta'da ise akşam saatlerinde valilik tarafından il merkezindeki okulların tatil edildiği duyurulurken, Yalvaç ve Gelendost ilçelerinde de kaymakamlık kararıyla eğitim öğretime bir gün ara verildiği açıklandı.

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde de şiddetli kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından Bayır, Seki, Bekçiler, Arsa ve Temel mahallelerinde 7 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Eğitime Bir Günlük Ara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement