Burdur İl Müftülüğü'nden Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Burdur İl Müftülüğü'nden Taziye Mesajı

Recep Ünal TEMEL'in feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucu taziye mesajı yayımladı.

14.02.2012 14:46

Burdur İl Müftüsü Sayın Osman Artan, Burdur ili Ataseven Petrol yakınlarında elim bir kaza sonucu vefat eden İlimiz Kemer İlçesi Kavuk Camii Müezzin Kayyımı Ali TEMEL ve oğlu Recep Ünal TEMEL'in feci şekilde hayatını kaybetmesi sonucu taziye mesajı yayımladı.

Kütahya ili Altıntaş ilçesi Genişler Köyü nüfusuna kayıtlı İlimiz Kemer İlçesi Kavuk Camii Müezzin Kayyımı Ali TEMEL, ailesi ile birlikte izin dönüşü 12.02.2012 tarihi gece 00.30 sularında ilimiz Ataseven Petrol yakınlarında trafik kazası geçirerek Müezzin kayyım Ali TEMEL ve Oğlu Recep Ünal TEMEL olay yerinde vefat etti. Eşi Habibe TEMEL ise tedavi altına alındı.

Cenaze 12.02.2012 tarihinde memleketi olan Kütahya ili Altıntaş ilçesi Genişler Köyü'nde kindi namazına müteakip defnedilmiştir.

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden personel için İl Müftümüz Osman ARTAN, Kemer ilçe müftüsü ile Temel ailesine taziye mesajı gönderdi. İl Müftümüz Mesajında;

"Personellerinizden Ali TEMEL ve Oğlu Recep Ünal TEMEL'in elim bir kaza sonucu 12.02.2012 saat 00.30 da Burdur ili Ataseven Petrol yakınlarında vefatlarını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumlara Allahtan rahmet, kederli ailelerine ve Camiamıza baş sağlığı dilerim."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burdur İl Müftülüğü'nden Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement