Bursa'nın Projeleri 2. Ar-Ge Ve İnovasyon Zirvesinde - Son Dakika
Güncel

Bursa'nın Projeleri 2. Ar-Ge Ve İnovasyon Zirvesinde

Bursa\'nın Projeleri 2. Ar-Ge Ve İnovasyon Zirvesinde

2. Ar-ge ve İnovasyon Zirvesi, Mimar Mühendisler Gurubu tarafından İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre Merkezi'nde düzenlendi.

25.09.2017 16:19

İstanbul'da düzenlenen 2. Ar-Ge ve İnovasyon Zirvesi'nde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin standını ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açılış törenin ardından sergiyi gezen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve MMG Genel Başkanı Osman Balta ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'nin standını ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Kemal Alioğlu ve Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü Ferit Çam tarafından karşılanan konuklara, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ar-ge ve İnovasyon alanında yaptığı projeler hakkında bilgiler verildi. Belediyenin HES, GES ve özellikle yüzde 100 yerli imalatla yapılan Rüzgar Enerji Gülü projesi, Çamur yakma Tesisi ile Türkiye'de sadece 14 kurumda olan TİER3 sertifikalı Veri Merkezi projesi büyük ilgi gördü. Yerel Yönetim Sanayi işbirliği ile geliştirilen tramvay ve uçak üretimleri de ilgi çekti.

Ayrıca Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı' da ziyaret gerçekleştirerek yapılan projeler hakkında bilgi aldılar. Ziyarete gelen konuklara birer anı plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa'nın Projeleri 2. Ar-Ge Ve İnovasyon Zirvesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement