Çalıntı Mallarla 1 Aylık Lüks Tatil - Son Dakika
Güncel

Çalıntı Mallarla 1 Aylık Lüks Tatil

Çalıntı Mallarla 1 Aylık Lüks Tatil

Antalya Polisi, turisttik bölgelerdeki plajlarda hırsızlık yaptığı gerekçesiyle üç Gürcü hırsızı gözaltına aldı.

15.08.2014 15:56

Antalya Polisi, turisttik bölgelerdeki plajlarda hırsızlık yaptığı gerekçesiyle üç Gürcü hırsızı gözaltına aldı. Zanlıların 1 ay önce geldikleri TÜrkiye'de çaldıkları malzemeleri satarak lüks bir hayat yaşadıkları ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte Türkiye'ye hırsızlık yapmak amacıyla gelen G.N., N.T. ve J.E. 6 hırsızlık olayının zanlısı olarak yakalandı. Yaklaşık 1 ay önce Türkiye'ye giriş yapan G.N., N.T. ve J.E. ilk olarak Muğla'nın Marmaris ilçesine yerleşti. Burada kendilerine turist süsü veren 3 Gürcü turist, halkın yoğun olduğu plajlarda hırsızlık yaptı. Zanlılar, Marmaris'ten sonra, Fethiye, Antalya ve ilçelerinde 5 ayrı hırsızlık olayına karıştı. Plajlarda çantaları alıp kayıplara karışan Gürcü hırsızlar Antalya merkezde son yaptıkları hırsızlık olayında çaldıkları malzemeleri satarken polis tarafından yakalandı. Gürcü hırsızların yapılan üst aramasında ise 7 adet android cep telefonu, bir cüzdan ve çok sayıda otobüs kartı ele geçirildi. Sorguları tamamlanan Gürcü hırsızlar Adliyeye sevk edildi. Zanlıların sevkleri sırasında parmak arası terlik ve şort giydiği gözlendi.

Öte yandan, Gürcü hırsızların yaklaşık bir aydır Türkiye'de çaldıkları malzemeleri satarak lüks içinde yaşadıkları belirlendi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çalıntı Mallarla 1 Aylık Lüks Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement