"Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği"ne Davetlisiniz! - Son Dakika
Güncel

"Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği"ne Davetlisiniz!

"Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği" ile bu yıl da büyük cam ustaları ve Türkiye'de cam sanatına gönül vermiş sanatçıları bir araya getirerek büyük bir etkinliğe hazırlanıyor.

15.12.2014 09:23

16 Aralık Pazar günü eğlenceli ve öğretici cam şovları, yerli ve uluslararası cam sanatçılarının eserlerinin satışının yapıldığı kermes, küçük ikramlar ve müzik eşliğinde yeni yılın kutlanacağı "Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği"ne davetlisiniz.

Cam Ocağı Vakfı, yeni yılı cam, seramik ve metal ağırlıklı orjinal el işleriyle dolu 40 masada kermes tadında bir etkinlik ile karşılıyor. 16 Aralık Pazar günü saat 11.00 – 16.00 arası gerçekleşecek "Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği"nde Cam Ocağı Vakfı'nda eğitim almış cam sanatçılarının eserleri kermes alanında bugüne özel indirimlerle satışa sunulacağı gibi katılımcılar gün boyu sıcak camda top üfleme ve füzyon cam pano yapma fırsatı da bulabilecek. Bu etkinlikte de çocukları unutmayan Cam Ocağı Vakfı, ücretsiz cam boncuk yapımı ve gün boyu sürecek cam gösterileri ile çocuklara unutamayacakları bir gün vadediyor.

Cam Ocağı Vakfına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu şenlikte bireysel ziyaretçi girişleri 7 TL olacak. Şenlikten elde edilen gelir ise üniversite öğrencilerine burs olarak aktarılacak. Çekilişle sürpriz hediyelerin dağıtılacağı şenlik için rezervasyonla Taksim, Kadıköy ve Kavacık'tan servis de sağlanacak.

Bu eğlenceli günde tüm sanatseverler, Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği'ne katılmak üzere Cam Ocağı Vakfı'na bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Cam Ocağı Vakfı Yılbaşı Şenliği'ne Davetlisiniz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement