Çankaya Eskrim, Hız ve Heyecan Tutkunlarını Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Çankaya Eskrim, Hız ve Heyecan Tutkunlarını Bekliyor

Çankaya Eskrim, Hız ve Heyecan Tutkunlarını Bekliyor

Ankara'da faaliyet gösteren Çankaya Eskrim hız ve heyecan tutkunlarını bekliyor.

17.07.2014 14:13  Güncelleme: 14:23

Ankara'da faaliyet gösteren Çankaya Eskrim hız ve heyecan tutkunlarını bekliyor.

Çankaya Eskrim Spor Kulübü Başkanı Ozan Sarı, "Eskrim maskesini takıp zarafet ve aşkla yoğrulmuş bu sporla tanışan kişilerin bir daha bu spordan vazgeçemeyeceklerini" dedi.

Yaz aylarının gelmesi ile daha çok kişi spor etkinliklerine yöneliyor. Çankaya Eskrim de Ankaralı sporseverlere Bahçelievler'deki kendi tesislerinde çok özel bir fırsat sunuyor.

Çankaya Eskrim Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ozan Sarı eskrimin kesici ve delici olmayan silahlar yapıldığına dikkat çekerek, kullanılan özel ekipmanlar nedeniyle eskrimin çok güvenli olduğunu söyledi.

Sarı, son yıllarda çocukların fiziksel, sosyal ve psikolojik gelişimlerine sağladığı katkılar nedeniyle eskrimin tüm dünyada yoğun ilgi gördüğünü vurguluyor.

Çankaya Eskrim Spor Kulübü amatör ve profesyonel birçok sporcuya ev sahipliği yapıyor. Son Türkiye Süer Minikler Eskrim Şampiyonası'nda 3'üncülük kazanan Alişa İşbir de takımın sporcusu. Bu yıl Çankaya Eskrim milli takıma sporcu kazandırabilmek için yoğun olarak çalışmalarına devam ediyor. Bunun yansıra her yaştan çocuk ve yetişkine eskrim dersleri veriyor. Özellikle Ankara'da bine yakın kişiyi eskrim ile tanıştırdıklarını belirten Sarı, "Eskrime başlamak için tek şartın ilk adımı atmak olduğunu" söyledi. Ankara Bahçelievler'de kendi eskrim salonunda çalışmalarını sürdüren Çankaya Eskrim'de haftada 4 gün tecrübeli eskrimcilere, haftada 2 gün de başlangıç seviyesi spor severlere dersler veriliyor.

Sarı, yaz ayları için öğrenci kabul etmeye devam ettiklerini belirtiyor ve "Tüm hız ve heyecan tutkunlarını bekliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çankaya Eskrim, Hız ve Heyecan Tutkunlarını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement