Carrefoursa, 19 Eylül'de Kurban Siparişlerini Almaya Başlayacak - Son Dakika
Güncel

Carrefoursa, 19 Eylül'de Kurban Siparişlerini Almaya Başlayacak

Carrefoursa, 19 Eylül\'de Kurban Siparişlerini Almaya Başlayacak

Carrefoursa, 19 Eylül'de kurban satış siparişlerini almaya başlayacak.

17.09.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Carrefoursa, 19 Eylül'de kurban satış siparişlerini almaya başlayacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, modern, hijyenik ve İslami usullere uygun kurban kesim hizmeti sunan Carrefoursa, bu yıl 1/7 Hisse Dana Kurban Kolisi, Karaman Koç Kurban Kolisi ve Kıvırcık Koç Kurban Kolisi olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. Carrefoursa marketlerinden alınacak kurban kolilerinde, Paraf Kart ile satın alımlarda anında yüzde 10 indirim yapılacak. Aynı zamanda kurban kolilerinde vade farksız 9 ay taksit imkanı da müşterilere sunulan bayram avantajları arasında yer alıyor.

Carrefoursa hipermarketlerinde büyük ve küçükbaş canlı satış ve kesim organizasyonu yapılacak. Tüm Carrefoursa marketlerindeki paketli satışlarıyla minimum 16 kilogramlık Kıvırcık Koç Kurban Kolileri 765 lira, 19 kilogramlık Karaman Koç Kurban Kolisi 695 lira, 19 kilogramlık 1/7 Hisse Dana Kurban Kolisi ise 795 lira üzerinden müşterilerin hizmetine sunulacak.

CarrefourSA'da kurbanlıklar, İslami koşullara uygun olarak, hijyenik mezbahalarda ve veteriner hekimlerin kontrolünde kesildikten sonra hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde ambalajlanarak, özel kolilerinde müşterilere teslimatın yapılacağı marketlere soğutucu donanımlı araçlarla nakledilecek.

Kurban satışları 19 Eylül - 4 Ekim tarihlerinde yapılacak. Marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak "www.carrefoursa.com" veya telefonla da (444 10 00) kurban siparişi verilebilecek.

Carrefoursa, Kurban Bayramı kapsamında müşterilerine "carrefoursa.com" ve marketleri üzerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı'na bağış olanağı da sunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Carrefoursa, 19 Eylül'de Kurban Siparişlerini Almaya Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement